Sidkarta | Disruptive RSS | Kommentarer RSS

Springwise.com – Vitaminkick för entreprenörer

‘Din dagliga fix av entreprenöriella idéer’ är den tag-line som holländska Springwise.com använder sig av. De har en kader av 8.000 [!] s.k ‘spotters’ som agerar som ett slags frilanskorrespondenter vilka rapporterar om nya företag och affärsidéer från hela världen. Det är en fascinerande och inspirerande [vilket är en av deras avsikter] ström av företag och idéer som det rapporteras om inom alla möjliga områden. Den gemensamma nämnaren är att de bedöms som lämpliga för regional anpassning, expansion, partnerskap, samarbeten eller investeringar. Entreprenörer är ett självmotiverande släkte men även sådana kan behöva inspiration ibland. Då är Springwise.com den rätta medicinen!

Du kan även inspireras av de affärsideer vi ger bort här!

About

Peter Sandberg är en serieentreprenör som bland annat grundade Funplanet som var en av Sveriges ledande webbsajter under slutet av 90-talet. Peters senaste projekt är Megalessons.com

Speak Your Mind

*

Google+