Social Media Crash Course

För den som inte redan märkt det är jag hopplöst insnöad i det som kallas ‘Social Media’. För att få full förståelse vad det är som pågår på området och hur den framtida utvecklingen kan komma att se ut är det viktigt att kunna dess historia. På Slideshare har en tyskfödd mediateoretiker boende i New York vid namn Trebor Scholz lagt upp en minst sagt omfattande och informativ serie med slideshows i ämnet. Nedan ser du den första delen [bara 142 sidor :-0]. På Slideshare finns det fem till för den som är intresserad att fördjupa sig i ämnet. Du kan också läsa en skrift här som Trebor jobbar på angående Social medias historik.

About

Peter Sandberg är en serieentreprenör som bland annat grundade Funplanet som var en av Sveriges ledande webbsajter under slutet av 90-talet. Peters senaste projekt är Megalessons.com

Comments

  1. A History of the Social Web
    http://tinyurl.com/338pyp

Speak Your Mind

*