Exempel på länkvärdiga sidor!

Att skapa riktigt bra innehåll är rätt tufft! Martin på Martin Spanar har skapat en bra sida om hur man optimerar sin profil på Linkedin? Bra innehåll är tungt att skapa. Det ger heller inte alltid med automatik inlänkar utan man måste hjälpa det på vägen. Berätta för världen att man har en bra grej. SEO blir mer och mer en social aktivitet. Åtminstone tills du når en viss nivå.

Disruptives sida om Affärsideer är ett annat exempel på kvalitetsinnehåll. Antagligen ett smalare ämne än Linkedin men jag kämpar på för att den skall träffa etta på ord relaterade till affärside. Bägge sidorna är bra exempel på hur man skapar sidor som är värda att träffa etta i google på relevanta begrepp. Jämför min affärside sida med den på Wikipedia tex. Vilken är bäst?

Denna strategin jobbar jag med på mjukvara.se också. Häromdagen la jag upp den första av många uttömmande artiklar på Mjukvara.se. I detta fallet om gratis antivirus. Kom gärna med synpunkter eller berätta om sidan har hjälpt er. Jag har lite finputs kvar kring nedladdningslänkarna annars är den klar.

About

Christian Rudolf, mitt Entreprenörskap är sökbyrån Topdog.nu, där jag hjälper stora Svenska företag med deras SEO. Även privat är jag en nätnörd men är även förtjust i matlagning, fika, mopsar & friluftsliv.
Du hittar mig på Twitter här

Comments

 1. Ser jättebra ut! Gillar’t!

  … förutom en sak. Du har inte fixat någon title på sidan än 😉

 2. Tack Anton!

  Jag har en liten bugg där. Den kommer fixas under veckan! Likaså fler nedladdningslänkar och relevanta länkar så folk får lättare att lösa sina problem!

  Här är en relevant länk jag fick skickat till mig igår!

  http://www.doshdosh.com/how-to-build-a-better-content-model-for-your-site/

 3. Hittade ett gammalt inlägg av er där ni sökte entreprenörsbloggare. Jag driver Sveriges största mötesplats för kvinnor som driver företag – Driftig.nu. Det är en del av vårt företag Beautiful Business AB som är ett affärs- och inspirationskoncept för samma målgrupp.

  Hur som helst, jag bloggar, i samma skin från WP som er, länka gärna till

  http://kronika.driftig.nu/

  hälsningar
  frida

Speak Your Mind

*