Sidkarta | Disruptive RSS | Kommentarer RSS

Andras Affärsideer-Social TV

Johan Ronnestam skickade mig idag en länk där han hade skrivit ned en affärside: Social TV. Johan hade verkligen lagt ned energi på denna lilla ide eller tanke. Den är värd en genomläsning. Social TV!

Johan: Jag undrar lite över affärsmodellen?

Här finner ni andra inlägg vi skrivit kring affärsideer:

Sveriges bästa affärside sida!

Ett erbjudande om att publicera sin affärsideer på Disruptive!

Affärside som råvara!

Agent Interactive har influerats av mina affärside tankar!

Det är inge som stjäl dina affärsideer!

Grym länk om affärsideer!

En ide är bara en ide. Action speaks louder then words!

About

Christian Rudolf, mitt Entreprenörskap är sökbyrån Topdog.nu, där jag hjälper stora Svenska företag med deras SEO. Även privat är jag en nätnörd men är även förtjust i matlagning, fika, mopsar & friluftsliv.
Du hittar mig på Twitter här

Comments

 1. Godmorgon,

  Affärsmodellen. Den skulle nog vara något i stil med YouTube’s. Dvs olika typer av annonsintäkter. YouTube tar exempelvis $50000 för att lägga en banner i en specifik kanal (läs en TV sändning här) i en vecka eller nått.

  Tror SocialTV skulle kunna hitta metoder för att täcka event och dela på annonsintäkterna med anordnaren i riktiga världen. Exempelvis håller Universal på och lägger ut en stor del av “sina” musikvideos på just YouTube enligt den modellen.

  Trafik kommer alltid gå att tjäna pengar på. Men det är Sociala nätverk som kommer förändra kostnadsbilden. Dvs, det kommer inte kosta 400 miljoner att köpa sändningsrättigheter eftersom man inte behöver betala personal, sändningsbilar, styrelser osv osv osv.

  Alltså, inte helt genomtänkt än 😉

 2. Karl Roos says:

  Wow,
  riktigt cool idé faktiskt! 🙂

 3. Rudolf says:

  Intressant, tack för ditt svar Johan!

  Antagligen öppnar det upp för ännu fler problem och affärsmöjligheter tex säljnätverk och dyl!

Speak Your Mind

*

Google+