Nyttan av att blogga?

Ibland undrar andra människor varför jag lägger tid på att skapa bra och intressant innehåll, dvs blogga ;-). Nyttan verkar ju lite tveksam. Att bara skjuta ut sina tankar och sina kunskaper sådär. I förra veckan hade jag en liten händelse där jag upplever tydlig nytta med att blogga och Disruptive.

Jag satt och ringde några företag kring en SEO ide jag hade till Mjukvara.se. När jag kom till Storegate i Karlshamn var det först lite kaos kring vem jag skulle prata med. Till slut kom jag till Niklas som mycket väl visste vem jag var. Genast var samtalet på en helt annan nivå.  Som om vi redan hade etablerat ett för varandra förtroende, kände varandra och visste var vi hade varandra.

Detta är en typ av säljprocess jag är inne i gällande denna ide. Jag kan känna att mitt bloggande kortade tiden för denna säljprocess!

About

Christian Rudolf, mitt Entreprenörskap är sökbyrån Topdog.nu, där jag hjälper stora Svenska företag med deras SEO. Även privat är jag en nätnörd men är även förtjust i matlagning, fika, mopsar & friluftsliv.
Du hittar mig på Twitter här

Comments

  1. Tufft! Storegate har jag sneglat en smula på för min backup-lösning, tillsammans med Diino medans min kompis jobbade där. Tänker du berätta vad du gör med dem?

    PS. Nej, jag ska inte komma och påstå att du stulit någon idé, jag delar med mig av mina tankar fritt 🙂

  2. Njea, vissa saker inom SEO vill jag nog ligga lågt med. Detta var en sådan ide!

Speak Your Mind

*