Sidkarta | Disruptive RSS | Kommentarer RSS

Brinova-Ett blogföredöme inom företagsbloggande

Mitt inlägg om företagsbloggande i måndags har engagerat många. Det har strömmat in tips och kommentar och min mailbox blev snabbt stressad. Jag kommer inte att behöva leta företagsbloggar på länge utan bara äta mig igenom alla tipsen. Jag skall försöka lägga upp en företagsblogg om dagen och efter sommaren kommer det vara en rätt bra sida om företagsbloggar.

Brinova-företagsbloggEtt tips jag fick är värt att prioriteras. Jesper ÅströmHalvarsson och Halvarsson skrev i en kommentar om ett börsnoterat företag som bloggar. Brinova, ett fastighetsbolag från Helsingborg som är värdetat till ca 2,5 Miljarder SEK. Jag tycker detta är föredömligt och värt att lyftas upp. Dock undrar jag var Halvarson&Halvarson har sin företagsblogg 😉

Bara för att jag får mycket tips behöver ni inte tveka om att tipsa mig. Jag kommer svara på alla mail även om det tar lite tid. Jag hoppas ni är förstående.

About

Christian Rudolf, mitt Entreprenörskap är sökbyrån Topdog.nu, där jag hjälper stora Svenska företag med deras SEO. Även privat är jag en nätnörd men är även förtjust i matlagning, fika, mopsar & friluftsliv.
Du hittar mig på Twitter här

Comments

 1. Hejsan,

  Vi använder oss idag av en Intern blogg samt publicerar artiklar på externwebben. Efter sommaren kommer även en extern blogg upp om online media på adressen online-pr.se.

  Så snart kommer även vi igång 🙂

  //Jesper

 2. Jesper, tack för recensionen. Du är med och formar Brinovas framtida blogg 😉
  /Jonas

 3. Magnus says:

  Superkul (inte minst för mig) att det är ett fastighetsbolag som imponerar!
  Tackar för tipset.

  @ Jonas: bra jobbat, fortsätt så

Trackbacks

 1. Online PR | Disruptive om företagsbloggande says:

  […] på Disruptive startade för några veckor sedan ett initiativ för Sveriges bästa infosida om företagsbloggande. […]

Speak Your Mind

*

Google+