Är UPS rädda för Dan?

Igår publicerad Dan ett brev från UPS advokater där UPS ber Dan ta ned sin negativa bloggpost om UPS. Nu när jag kopplar upp mig efter en eftermiddag av möten verkar det som UPS har kommunicerat med Dagens Media.

Min undran är, varför kommunicerar ni inte bara direkt med Dan. Är UPS rädd för Dan? Varför ringer inte bara Lotta Söderström, kommunikationsansvarige på UPS DAN och styr upp situationen. Om jag inte är överrens med någon, inte fan går jag och debatterar detta via Dagens Media. Det verkar som om UPS har alla fåren hemma i hagen!

Det verkar jobbigt att vara kund och få problem med UPS. Deras problemlösningsförmåga verkar rätt risig! Att detta avhandlas i DagensMedia bekräftar bara att de förtjänar Disruptives kalkonpris i kommunikation

About

Christian Rudolf, mitt Entreprenörskap är sökbyrån Topdog.nu, där jag hjälper stora Svenska företag med deras SEO. Även privat är jag en nätnörd men är även förtjust i matlagning, fika, mopsar & friluftsliv.
Du hittar mig på Twitter här

Comments

  1. Ja, deras kommunikationsförmåga är verkligen löjeväckande. Att dem inte förstår hur mycket negativ pubicitet detta ger dem är märkligt.

  2. Ja se herrejäklar! Vilken snygg kontring… Lottas uttalande i Dagens Media gjorde verkligen saken mycket bättre. Eller vänta nu. Jag menar tvärtom!

  3. Mikael Zackrisson says:

    Är det här på riktigt, eller? Känns som ett skolexempel i hur man INTE hanterar klagande kunder. Var är pr-byrån? Kan inte någon sälja på UPS en kurs i internet och sociala medier?

  4. Citat från artikeln: “Vi vill självklart inte bli förknippade med något som kan skada vårt varumärke” – inte så smart att hantera ärendet så som de gör nu då…

Trackbacks

  1. […] tagit upp denna kamp: Joinsimon – UPS vs Dan : Stoppa huvudet i sanden är ingen vinnande strategi Disruptive – Är UPS rädda för DAN? Dan – UPS ljuger på Dagens Media Jonny Elofsson – Nu är måttet rågat UPS Born to Hula – Dan the […]

  2. Kreafonbloggen » Blog Archive » Att bemöta sin kund says:

    […] Läs mer: Kundens syn på det hela En reflektion av följetongen […]

Speak Your Mind

*