Riskapitalbloggar is in da house

I all tysthet har två riskkapitalbolag börjat blogga. Fantastist tycker Peter och jag vill såklart lyfta fram detta initativ.Det passar också perfekt till min spaning att det är i år experterna och organisationerna tar tag i detta med bloggande.

KTHChalmerskapital är ett mindre nischat riskkapitalbolag som bloggar en hel del om sina projekt och då och då om riskkapitalindustrin. Kontakta Joakim om ni vill veta mer om KTHChalmerskapital, annars kan ni nöja er med att stoppa in den i era RSS-läsare. Riskkapitalbloggen kan ni följa här!

Creandum är en av de mer högprofilerade riskkapitalbolagen i Stockholm. Nu är de även bloggare. De har en stark internationell ansats vilket speglar Creandums ambitioner. De är inte bara ett svenskt riskkapitalbolag. Stoppa även in denna i er RSS-läsare. Här kan ni läsa Creandums blogg, VCPerspectives.

Disruptive tar av sig hatten för er!

Numera finns det även en sida om svenska riskapitalbloggar i Sverige här på Disruptive, precis som vår sida om svenska entreprenörsbloggar. Det är ännu få riskkapitalbolag som hänger sig åt offentlig dialog men vi tror det kommer fler under året.

About

Christian Rudolf, mitt Entreprenörskap är sökbyrån Topdog.nu, där jag hjälper stora Svenska företag med deras SEO. Även privat är jag en nätnörd men är även förtjust i matlagning, fika, mopsar & friluftsliv.
Du hittar mig på Twitter här

Speak Your Mind

*