Intervju med Björn Falkevik, aka VideoBjörn

Björn Falkevik och jag gjorde en spontan intervju en blogglördag i våras. Eftersom jag är duktig på att prioritera blir det först nu jag publicerar den. Björn fördjupar sig i video,  sociala medier och massmedia och varför han älskar video!

Mina frågor till Björn:

  • Varför gillar du video?
  • Video är bättre på att spegla människan än text?
  • Björn gör videointervjuer med olika människor, vilken har påverkat dig mest?(intervjun jag hänvisar till är denna, Bloggevangelister!)

Ja, Björn är bra på att prata så jag behöver inte fråga så mycket 😉

Detta hänvisar Björn till, Kvasar och jag bara älskar Björns intropose!

Jag har tidigare pratat om hur viktigt mitt samhälle på nätet är för mig och jag visar det i handling genom att länka till mitt samhälle idag får Anton min omtanke: Hotell

Om du gillar denna blogposten kan du prenumerera på Disruptive i din rss-läsare genom att klicka på denna ikonen . Du kan också följa mig via Twitter

About

Christian Rudolf, mitt Entreprenörskap är sökbyrån Topdog.nu, där jag hjälper stora Svenska företag med deras SEO. Även privat är jag en nätnörd men är även förtjust i matlagning, fika, mopsar & friluftsliv.
Du hittar mig på Twitter här

Speak Your Mind

*