Disruptives kommentarsflöde!

Jag tycker det är väldigt roligt när ni som läser mina tankar, kommenterar, lägger till egna erfarenheter, funderingar eller frågor. Jag brukar ta mig tiden att besvara kommentarerna och skriva ett mail till alla som kommenterar. Mer personligt till nya besökare och snabbare kommenterar till de jag känner. Om inte annat för att tacka för att ni tar er tiden att ge mig feedback.

Detta har ofta resulterat i att den ursprungliga blogposten blivit mycket bättre då andra har adderat deras erfarenheter och tankar. Det som ni kanske inte vet att dessa diskussioner kan pågå lågintensivt i flera dagar, ja tom i veckor. Det är därför ni hittar ett helt gäng blogposter på disruptive som har kring 100 kommenterar.

Så när jag publicerat en blogpost och ni har läst den, så är det inte över. Ofta ser den blogposten helt annorlunda efter en veckt än när jag postade den. Därför vill jag uppmana er till två saker

  1. Här till höger finner ni disruptives kommentersflöde. Man kan prenumerera på det flödet. Gör det, delta i konversationen. För er som inte vet det så belönas flitiga kommentatorer på disruptive med länkenergi till sina egna länkar om man postar dem som referens till en blogpost. Du kan också välja att prenumera på flödet här
  2. Delta i konversationen. Även om inte blogposten appellerade dig direkt så i konversationen ändras blogposten till något som  du finner mer intressant eller för att intressanta människor deltar

Och ja, det blir en video på fredag 😉

About

Christian Rudolf, mitt Entreprenörskap är sökbyrån Topdog.nu, där jag hjälper stora Svenska företag med deras SEO. Även privat är jag en nätnörd men är även förtjust i matlagning, fika, mopsar & friluftsliv.
Du hittar mig på Twitter här

Speak Your Mind

*