Disruptive – nu på Facebook!

Jag har idag startat en Facebook grupp för Disruptive. Något jag borde gjort för länge sedan men under semestern hinner tankar och att göra listor ikapp. Så nu finns även Disruptive med i världens största sociala nätverk.

Ni får gärna kolla in disruptives Facebook Fanpage här: Disruptives Facebook grupp

Har ni tid får ni gärna i komentarsfältet nedan

 1. Tipsa om andra entreprenörsgrupper på Facebook och berätta varför de är bra
 2. Berätta succehistorier om era Facebook äventyr
About

Christian Rudolf, mitt Entreprenörskap är sökbyrån Topdog.nu, där jag hjälper stora Svenska företag med deras SEO. Även privat är jag en nätnörd men är även förtjust i matlagning, fika, mopsar & friluftsliv.
Du hittar mig på Twitter här

Comments

 1. Anders Moberg says:

  Kul!! Den växer på utav bara h-vete på facebook. Nu 58 med mig.

 2. Ja, lite räckvidd har man. Jag sitter här och funderar hur jag skall nå 1000 pers i gruppen!

 3. Anders Moberg says:

  Du får nog ge det ett tag. Men jag tror nog att ni klarar 300-400 av bara farten. Sen kanske det blir lite jobb.

  Intressant och se om folk går med i facebook-grupper under “arbetstid” eller på kvällstid.

 4. Jag tror nog vi toppar innan 3-400. Oftast är det ett slit i början men vid en viss punkt börjar man växa av sig själv. MItt twitterkonto är ett lysande exempel på det. Idag får jag nya följeslagare varje dag av sig själv!

 5. FB-annonsering funkar faktiskt förvånansvärt bra här. Givetvis får man ju först sätta sig och räkna på hur mycket ett fan på Facebook är värt först (vi fick en kupongkod och slapp lägga ut några pengar – vilket gjorde beslutet att testa betydligt enklare).

  Jag körde en kampanj för Matklubben http://www.facebook.com/Matklubben och det rasslade på ordentligt. Tycker du ska testa med några hundralappar, om inte annat för att se hur annonseringen fungerar. Om du nu inte redan har koll på det dvs 🙂

 6. Dieter

  Jag är övertygad om att det funkar skitbra. Min tanke är dock annorlunda, på disruptive ligger det ca 1000 blogposter om entreprenörskap, många av dem är väldigt bra, väldigt få människor har läst dem. Jag kan återanvända mycket innehåll och hålla ett ständigt flöde gående!

  Jag får väl leta upp en kupong 😉

 7. Nu,idag med 650 medlemmar!

Speak Your Mind

*