Sidkarta | Disruptive RSS | Kommentarer RSS

Making Millions and Making Change

Ung företagsamhet visar Sveriges Framtid. Entreprenörskap är ingen åldersfråga, det är en attityd som kan alla kan ha. Entreprenörskap är inte politik. Det är människor som bestämt sig, oavsett ålder! Det är människor som inser att förändring inte är ett problem utan en möjlighet att förbättra sitt eget liv, sina näras liv och vårt samhälle. Att Entreprenörskap i sitt liv är en gyllene chans som man kan välja varje dag i hela sitt liv. (Tipstack Erik Starck)

About

Christian Rudolf, mitt Entreprenörskap är sökbyrån Topdog.nu, där jag hjälper stora Svenska företag med deras SEO. Även privat är jag en nätnörd men är även förtjust i matlagning, fika, mopsar & friluftsliv.
Du hittar mig på Twitter här

Comments

 1. Viktor says:

  “Det är människor som inser att förändring inte är ett problem utan en möjlighet att förbättra sitt eget liv, sina näras liv och vårt samhälle. Att Entreprenörskap i sitt liv är en gyllene chans som man kan välja varje dag i hela sitt liv”

  Alla har inte medlen att välja entreprenörskap, utan behöver hjälp. Inte hjälp som renderar från sympati, det handlar inte om en donation. Det handlar om att få en chans att visa att man kan.

  http://www.kiva.org/lend/305206 – Gå in och låna ut 25$ till Bakolle Group i Senegal, så denna grupp kvinnliga entreprenörer kan fortsätta driva sitt arbete! Just det, det är ett lån; det betalas tillbaka!

  /Viktor
  University of California Berkeley

Speak Your Mind

*

Google+