Jakten på Talanger i Den nya Ekonomin tar sig Annorlunda Former

Har man svårt att hitta specifik  kompetens och dessutom vill positionera sig som intressant, ledande och kreativ i sin bransch så är detta väldigt bra marknadsföring, mot potentiella talanger att anställa. Dessutom till väldigt lågt pris.

Vet ni fler kreativa kampanjer för att hitta smartskallar?


About

Christian Rudolf, mitt Entreprenörskap är sökbyrån Topdog.nu, där jag hjälper stora Svenska företag med deras SEO. Även privat är jag en nätnörd men är även förtjust i matlagning, fika, mopsar & friluftsliv.
Du hittar mig på Twitter här

Comments

  1. Kreativiteten för dessa annonser ger jag 100% cred till iProspect. Innan arbetade jag på Omnicom media group där jag utvecklade dessa annonser efter att ha sett iProspect köra det:)

  2. Niklas: Definitionen av en bra ide är att den kopieras och detta är till gagn för bägge och de som letar nytt jobb!

  3. Tack för tipset! Detta skall vi testa på finska så får vi se om vi får napp.

Trackbacks

  1. […] positiva med Google och internet är att du som marknadsförare har många fler och ofta också billigare sätt att bygga varumärke och kommunikation.  Det är inte bara du som har den möjligheten, andra intressenter har också samma möjlighet, […]

Speak Your Mind

*