Sidkarta | Disruptive RSS | Kommentarer RSS

Om ni Undrar vem som är Kungen av Svenska Twitter…

För er som ifrågasätter om detta verkligen är sant i denna tid av personfilter i Google så kolla datan från mitt Analytics konto

Detta är såklart något som är trasigt någonstans hos Google och Twitter men jag kan för en dag av mitt liv kalla mig för Kungen av Twitter 😉

 

About

Christian Rudolf, mitt Entreprenörskap är sökbyrån Topdog.nu, där jag hjälper stora Svenska företag med deras SEO. Även privat är jag en nätnörd men är även förtjust i matlagning, fika, mopsar & friluftsliv.
Du hittar mig på Twitter här

Comments

 1. martin121 says:

  TUNGT! 🙂

 2. Markus Jalmerot says:

  Bra jobbat Christian. Sköna guider som denna förtjänar hög ranking..

 3. Imponerande! Och även om Google något lite fel så måste du ju ha gjort en hel del rätt, eller hur?

 4. Rudolf says:

  Stefan

  Jo, du har rätt, den brukar ranka fyra annars men det krävdes en fuckup för att skicka mig sista biten!

 5. Therese says:

  Aha! *Pollett som trillar ner*
  Som feedprenumererant var det svårt att göra kopplingen disruptive.nu, Rudolf och SERP:en på bilden.. Men en glutt i högerkolumnen löste mysteriet.
  Kungligt!

 6. Rudolf says:

  ahh, ja, kanske inte självklart för alla att jag även driver Mjukvara.se. Nu vet du 😉 Detta är ju i någon mån en egopost också, mitt lilla skrik från gårdagen 😉

 7. Rudolf says:

  För er som är intresserade så kom det under gårdagen in ca 500 personer från Google på ordet “Twitter” under gårdagen till Mjukvara.se

 8. Bra jobbat! Som sagt, det ska väl inte vara möjligt att ranka över Twitter om inte någon fuckat up? Twitter borde ju ha en cementerad förstaplats oavsett om alla andra sajter i Sverige länkar till mjukvara.se.

 9. Rudolf says:

  Just det, det är lördagskväll och disruptivekväll för dig Kristoffer 😉

  Twitter fuckade upp onsite men jag fick vara kung i typ 3 dagar!

 10. Christer says:

  Härligt! 😉 hahhaha

 11. Jonk says:

  Andra plats är ni på om man söker på en riktigt ren sökning på .se. (http://whatpageofsearchamion.com/?keywords=twitter&url=mjukvara.se&tld=se&clean=1) Det är fortfarande grymt bra jobbat!

 12. Rudolf says:

  Jonk: Ja du har rätt. Det är google nya sitelinks som gjort att jag får andra platsen, men det skjuter mig ändå längre ned mätt i pixlar.

  100-150 pers per dygn trillar in på den sökningen i genomsnitt!

 13. Johannes says:

  Lite coolt, google får gärna fucka upp mig till förstaplatsen om det så är bara för en dag, så man ser vad man skulle tjäna på att faktiskt ligga där, kanske är värt betala lite för länkar hos ngt SEO-bolag trots allt =)

 14. Rudolf says:

  Johannes: Testa att köpa lite adwords på orden så får du en uppfattning

 15. Richard says:

  #4 nu men ändå jäkligt imponerande. Vore intressant att veta hur många besök #4 ger på ett sånt uppenbart navigational keyword. Känns ju som typ 95% av sökningarna enbart är intresserade av att gå direkt till Twitter.

 16. Rudolf says:

  Om jag kommer ihåg rätt, gav det 500-700 per dygn. Om du klickar upp skärmdumpen så ser du spiken i diagrammen

Speak Your Mind

*

Google+