Are you Asking for Change or are you Making Change

Fick denna via Charlotte. Namnet på videon är “Change for a dollar” men jag tycker min rubrik, “Are you Asking for Change or are you making change”. Att förändra något handlar bara om attityd, inte plånbok. Idag med internet är detta mer sant än någonsin och det fina i kråksången är att vi till 100% kan påverka vår egna attityd, till skillnad från vår plånbok.

About

Christian Rudolf, mitt Entreprenörskap är sökbyrån Topdog.nu, där jag hjälper stora Svenska företag med deras SEO. Även privat är jag en nätnörd men är även förtjust i matlagning, fika, mopsar & friluftsliv.
Du hittar mig på Twitter här

Comments

  1. Väldigt inspirerande film. Sitter här med tårar i ögonen och funderar över hur jag kan ändra i min värld.

    Så ironiskt att jag såg just denna idag. Jag satt på mitt universitet idag och så hör jag en kille prata i telefon i bakgrunden om att han inte fått behålla sin lägenhet och att han inte hade någonstans att sova inatt… Och jag ville så gärna hjälpa men jag visste inte hur.

  2. Josefin

    Jag hoppas filmen inspirerar dig till handling nästa gång!

  3. Vacker!

Speak Your Mind

*