Internets Näst Viktigaste Bild

Denna bilden har flugit över hela internet idag. Den kombinerar två saker som människor finner väldigt intressant, katter och Apple(man har bytat ut macen mot en katt). Resultatet blev något superviralt. På internet är katter the shit.  Katter är verkligen anpassade för den nya ekonomin.

Vad katter kan lära dig om internetmarknadsföring

Katter är nästan alltid intressanta, för många. Företag är nästan alltid ointressanta, för många. Häri ligger hela lösningen till din kommunikationsstrategi på internet. Visst, du får gärna yla dig hes när du skriker ut ditt erbjudande men du måste med vänsterhanden, göra dig intressant på ett annat sätt. Du måste göra något som lockar internetanvändarnas intresse, annars kommer aldrig länkarna till dig. Kommer inte länkarna så konsekvensen att en del av din internetmarknadsföringstrategi måste vara spam, för det är enda sättet du kan få länkar och utan länkar, kan du inte ranka i Google. Att ranka i Google är viktigt för det är oftast sista delen av din säljtunnel.

För er som inte förstod min humor med den näst viktigaste bilden på internet, kan ni här läsa om den viktigaste bilden på internet

About

Christian Rudolf, mitt Entreprenörskap är sökbyrån Topdog.nu, där jag hjälper stora Svenska företag med deras SEO. Även privat är jag en nätnörd men är även förtjust i matlagning, fika, mopsar & friluftsliv.
Du hittar mig på Twitter här

Comments

  1. Håller med om att katter e viktigt

  2. Fast lite synd om katten tycker jag. Ser inte ut som en jättebehaglig och avslappnad situation…

Speak Your Mind

*