Du väntar på ett tåg, ett tåg som kommer ta dig långt

Jag är en entreprenör, jag har aldrig varit något annat och jag kan inte vara något annat. Därför är det dags för mig att, än en gång, lämna tryggheten och kasta mig ut. Nu är det dags att stå på egna ben igen.

Från och med den första Augusti går jag ut från kontoret och är inte längre en anställd, det är spännande och jag längtar redan ordentligt. Självklart kommer det vara SEO som är ryggraden även i det här nya äventyret och vi är redan i rörelse. Vi är idag tre personer som arbetar i företaget (medräknat mig) och målsättningen är att bli några fler kring årsskiftet.

Jag kommer förstås dela med mig här av det som händer.

About

Magnus Bråth är en svensk sökmotoroptimerare för tillfället bosatt Övik. Magnus arbetar på vardagarna heltid med SEO och har fingrarna i en rad svenska startups. Framför allt är det företaget Brath som upptar tiden.

Comments

 1. Oj, spännande Magnus! (Ledsen för lite småsena kommentarer på allt, har ju varit iväg på årets semestervecka 🙂 Hoppas det ska gå riktigt bra för er!

 2. Haha, man får kommentera när man vill. Tack för lyckönskningarna!

 3. Lycka till Magnus! Tog samma steg i maj för att satsa på egen e-handel, samt några mindre konsultuppdrag inom SEO.

 4. Jag gillade jämförelse med tåget som tar dig långt.
  Det är som Douglas Roos säger att entreprenörskap handlar om att våga dra undan mattan för sig själv. Det är svårt att lämna tryggheten för de flesta men vissa gör det om hela tiden. Beundrarsvärt! Lycka till!

 5. Hej Magnus!

  Såg att du och Aaron är på väg och starta upp nytt och vill bara önska stort lycka till! Inte för att jag tvivlar en sekund på att det kommer gå jättebra för er. Tycker också att det är extra roligt att ni startar i Ö-vik. Allt behöver inte alltid ligga i Stockholm, och det finns ju stora kostnadsmässiga fördelar med det också vilket fler borde upptäcka. Kör så det ryker nu och visa att går även utanför storstan!

  //Toni

 6. Tackar. Aaron är faktiskt inte med däremot, han tar över mitt jobb som Head of SEO på HLM.

Trackbacks

 1. […] du kanske vet har jag precis börjat på att bygga ett nytt företag och jag tänkte att jag skulle börja direkt med att dela med mig av lite data. Företaget är […]

Speak Your Mind

*