Sidkarta | Disruptive RSS | Kommentarer RSS

10 anledningar att gå på årets Internet Discovery Day!

Skärmavbild 2013-11-04 kl. 10.52.57Dags igen för höstens största event för svenska startups och entreprenörer, nämligen Internet Discovery Day! Detta är det fjärde året för IDD och i år väntas ett rekorddeltagande. Syftet med IDD är att ge startups en möjlighet att gratis visa upp sig för potentiella investerare, kunder och samarbetspartners. Den utställningsyta man får till förfogande är exakt likadan för alla deltagare och består av endast en repa byggpapp som man får skriva och rita på för hand och sätta upp på väggen. Befriande enkelt, ruffigt och low tech och samtidigt totalt egalitärt. Över 100 bolag är redan anmälda och det totala besökarantalet väntas överstiga 1000 personer. Många startups som ställt ut tidigare år har vuxit sig större, blivit mer kända och fått hjälp med kapital och investeringar. För att göra det enklare för startups att träffa nya investerare och samarbetspartners finns ett antal s.k ambassadörer eller supernätverkare på plats varav undertecknad är en.

Här är några av fördelarna att ställa ut på årets IDD:

  1. Vinnaren av “Best in Show” får ett cashpris på minst 25.000 kr .
  2. STING delar ut en plats i sitt exklusiva FastForward-program. 20 veckor gratis plats och coaching på SUP46. Enormt! (läs mer på: www.stockholminnovation.com/FFW)
  3. Advokatfirman Wistrand skänker bort en advokat (definierat som ett gäng fria advokattimmar) plus kommer att hålla speedconsulting (tänk en biktstol med en advokat i).
  4. FundedByMe bidrar med en gratis kapitalresning. Kan bli precis hur värdefullt som helst!
  5. Business Sweden kommer med en biljett till LeWeb (går väl på en ca 10.000 – och ni ska ju ändå dit…)
  6. Loopia delar ut fina troféer
  7. SUP46 delar ut ett medlemskap
  8. Drinkbiljetter delas ut till det efterföljande minglet av .SE (och om ni någonsin har köpt något själva på Waterfront så inser ni hur värdefullt det är)
  9. Goodiebags kommer säkert ingå också.
  10. Ni får chansen att träffa mig, investerare och massa andra bra människor!

När: 26 Nov 2013 från kl 14 och framåt.

Var: Stockholm Waterfront

Anmäl dig här, IDD är gratis! (Länken går via Internetdagarnas anmälningsformulär)

About

Peter Sandberg är en serieentreprenör som bland annat grundade Funplanet som var en av Sveriges ledande webbsajter under slutet av 90-talet. Peters senaste projekt är Megalessons.com

Speak Your Mind

*

Google+