“Guldläge på nätet”- En väg ut ur Arbetslösheten

guldlage_pa_natetFör ca en månad sedan lanserade Magnus Bråth och Michael Wahlgren boken “Guldläge på Nätet –  Sökmotoroptimering för alla“. Syftet med boken är att alla skall kunna läsa den och sedan komma igång med enkel sökmotoroptimering. Boken uppfyller det syftet. Du kan läsa den, regga en domän på ett webhotell, och snabbt få upp en wordpressinstallation. Kombinerar du det med en vilja att förändra ditt liv, har du faktiskt en bra början på förändring och ett arbete.

Det du troligen inte vet är att det just nu behövs 20 personer med kunskaper inom sökmotoroptimering för omgående anställning i Stockholm. Säkert minst lika många i övriga landet. Det finns såklart väldigt få sökmotoroptimerare som ligger hemma, arbetslösa så SEO bolagen anställer juniorer och lär upp dem.

Du skulle vara en toppkandidat till dessa junior SEOjobb om du, läste Guldläge på Nätet,  reggade 2-3 domäner, installerade WordPress och fick dem att ranka. Du behöver inte ens få dem att ranka på hårt  konkurrensutsatta ord. När du gör så, visar du i handling att du är intresserad av SEO. Det är nämligen såhär i arbetslivet. På ett plan skiter din kommande arbetsgivare om du är en hyvens människa, att du kommer överens med alla på arbetsplatsen och att du “älskar internet” eller vilka utbildningar du har. Kan du i ditt jobb visa resultat, kan du komma undan med att vara helt vanlig. Det är här dina handlingar, att läsa boken, att regga 2-3 domäner, installera wordpress och få dem att ranka, har ett stort signalvärde för arbetsgivaren. Inför din kommande arbetsgivare, visar du, att du KAN, vara en person som får saker och ting gjort. Helt plötsligt blir ditt förflutna, dåliga betyg, fel efternamn, fel hudfärg eller ditt handikapp, en mycket mindre faktor. Din handlingskraft, din attityd och att du är redo att satsa din egna tid för att nå framgång, är en signal, många arbetsgivare letar efter och som man sällan ser. Du skulle sticka ut i högen av ansökningar…

Om allt detta skriver Tore om här. Har du en genuin vilja att skaffa dig ett jobb och göra en uppoffring för att lyckas med det, så har Tore skrivit en manual för hur man gör. Läs den, typ, nu.

Vill du läsa och recensera boken “Guldläge på nätet”(eller komma ur din arbetslöshet), skriv din adress i kommentarerna nedan, så skickar jag boken till dig!

About

Christian Rudolf, mitt Entreprenörskap är sökbyrån Topdog.nu, där jag hjälper stora Svenska företag med deras SEO. Även privat är jag en nätnörd men är även förtjust i matlagning, fika, mopsar & friluftsliv.
Du hittar mig på Twitter här

Comments

  1. Jag läser gärna boken.
    Med vänlig hälsning,
    Josef

  2. Sorry Josef, den gick på några minuter men du kan köpa den på adlibris

  3. Följ tipsen och hör av er till mig sedan! (extra plus i kanten om ni lär er lite Adwords som grädde på moset!)

Speak Your Mind

*