Följ med och lyssna på Jeffrey Eisenberg på Berns

speaker-EisenbergDen 23 maj kommer Jeffrey Eisenberg vara på Berns och prata om konvertering och hur man bygger webbsidor som funkar, på konferensen B2Bsalestrends. Det är en förmiddag och jag kommer vara där. Jag tycker du skall ta dig tiden att gå dit också. Det är en väl investerad förmiddag. Även Jesper Åström kommer prata och av honom lär jag mig alltid något nytt

Jag upptäckte Jeffrey när jag läste hans bok “Call to Action“(vilket du också borde göra) Det som jag gillade med denna boken var att den gav mig ett första ramverk för hur man bygger webbprocesser som säkerställer att man når de målen man har.

Det är också det jag hoppas få ut av att lyssna på Jeffrey, fler uppslag till processer som jag vill bygga åt kunder. En av de absolut mest intressanta aspekterna av internet är att internet möjliggör skala i större utsträckning än andra medier och och processer är själva kärnan av skala.

För er som vill göra mig sällskap och lyssna på Jeffrey Eisenberg, bjuder gänget bakom konferensen, Upsales, på 15% rabatt på biljettpriset! Det du behöver göra för att få denna rabatten är att ange koden “disruptive” när du betalar

För er som vill se vad boken  Call to action, innehåller, finns det en summering på scribd här.

About

Christian Rudolf, mitt Entreprenörskap är sökbyrån Topdog.nu, där jag hjälper stora Svenska företag med deras SEO. Även privat är jag en nätnörd men är även förtjust i matlagning, fika, mopsar & friluftsliv.
Du hittar mig på Twitter här

Speak Your Mind

*