Passar du i Sveriges modernaste accelerator?

Den första oktober öppnar vi portarna på Brath Accelerator. En företags-accelerator med starkt internetfokus och toppkompetens inom sök. Med sökmotoroptimering som genväg till kunder vill vi lyfta företag ett steg snabbare.

Brath Accelerator är till skillnad från de flesta liknande verksamheter i Sverige (inkubatorer och acceleratorer) privatägd. Acceleratorn drivs alltså med vinstintresse. Det ger oss en särställning för vi står och faller med våra företag. Det är precis så jag gillar det.

En bra kock äter sin egen soppa

Som du säkert vet om du är en Disruptiveläsare så brinner både jag och Christian för att kockar ska äta sin egen mat, du kan inte lite på en smal bagare. I mina ögon blir alltså en organisation som ska driva företag framåt men som själv inte har “skin in the game” inte särskilt trovärdig. En företagsaccelerator behöver stå och falla med de resultat man levererar.

Det är en av huvudanledningarna till att jag startar en helt ny verksamhet i Örnsköldsvik. Brath Accelerator är en accelerator med allt vad det innebär, kontorsplats, kaffe, utbildningar, ekonomihjälp, resultatstyrning med mera. Den största skillnaden är den SEO-satsning som görs på varje företag i acceleratorn. Under första året läggs 120-240.000 kronor på sökmotoroptimering för varje företag. Sökmotoroptimering är i mina ögon det allra snabbaste sättet att plocka hem nya kunder, något som alla mindre företag skriker efter. Jag tror därför stenhårt på idén.

Det är anledningen till att jag är beredd att investera den sökmotoroptimeringen i, kanske ditt, företag. Vad jag ber om i gengäld är 12% av företaget. Då har vi båda skin in the game.

Låter det intressant? Ansök!

 

 

 

About

Magnus Bråth är en svensk sökmotoroptimerare för tillfället bosatt Övik. Magnus arbetar på vardagarna heltid med SEO och har fingrarna i en rad svenska startups. Framför allt är det företaget Brath som upptar tiden.

Comments

 1. Väldigt kul, ser fram emot att höra mer om detta – både ur SEO så väl som företagsaccelerator perspektivet. Starkt jobbat att dra igång!
  Ska tipsa om James på Swedish Startup Space om detta också, tror det är en story som är intressant för dem också!

 2. Snyggt! Tack Karsten.

 3. Hallå!
  Är själv från Övik och har följt dina framsteg med Brath AB, sedan det dykt upp i ÖA att du flyttat hem och startat upp ett företag från scratch grymt intressant hur snabbt ditt företag växer. Kul med folk som sätter Övik på kartan på andra plan än ishockey.
  Ska bli spännande att följa hur det går med acceleratorn och den resan också, det är nog en riktigt intressant resa.
  Vilken marknad inom e-handel är ni mest intresserade av?

 4. Roligt att du tycker det!

  Vi har idag inga specifika marknader i åtanke, det viktiga är att det finns skalbarhet och personen/personerna som står bakom.

Speak Your Mind

*