Disruptive med i Internetworlds veckopodcast

Blev inbjuden av Julia Skott på IDG att vara med som åsiktsmaskin i Internetworlds Veckopodcast

Ämnena som diskuteras under 30 min är

Betallösning från Apple till Iphones

Posten testinstallerar leveransautomater av paket

The Viral company försökte köpa journalisttweet

Speciellt den sista punkten tyckte jag var lite intressantare än de två första. Det tror jag du tycker också. Den börjar ca 19.30 in i sändningen och är värd fem minuter av ditt liv. Den handlar om hur internet blir en allt mer kommersialiserad plats och vilka processer sociala media byråer jobbar för att skapa uppmärksamhet.

About

Christian Rudolf, mitt Entreprenörskap är sökbyrån Topdog.nu, där jag hjälper stora Svenska företag med deras SEO. Även privat är jag en nätnörd men är även förtjust i matlagning, fika, mopsar & friluftsliv.
Du hittar mig på Twitter här

Speak Your Mind

*