Bloggwidget för Entreprenörsbloggar

Vill du hitta fler läsare till din Entreprenörs & Företagarblogg?

Disruptive är en av de större entreprenörs & internetbloggarna i Sverige. En av anledningarna till att jag, Christian Rudolf och Peter Sandberg startade denna bloggen var att vi ville berätta en mer sann historia kring företagande. Vi upplevde att de historierna som media berättade ofta var glättiga och tillrättalagda. Vi upplevde att man gjorde entreprenörskapet en otjänst genom att inte vara brutalt sanningsenlig. Så disruptive föddes en sommardag 2007 och sedan dess har vi skrivit på.

På vår bloggresa de senaste 7 åren har vi hittat många fler som delar sina historier och erfarenheter kring entreprenörskap men som får alldeles för lite uppmärksamhet. Då historierna knappast är tillrättalagda vill media inte vidarberätta dem men de har ändå ett stort värde om du vill lära dig mer om företagande eller är intresserad av människor och deras historier och erfarenheter.

Därför har vi byggt en speciell pluggin till wordpress som distribuerar entreprenörsinnehåll. Man kan förenklat säga att det är en annons, en stortavla för entreprenörsinnhåll. Du kan se en bild på disruptives installation av widgeten nedan. Funktionen är enkel, desto fler som använder den, desto fler kommer se användarnas innehåll!

Disruptives installation för att marknadsföras andras entreprenörsinnehåll

Disruptives installation för att marknadsföras andras entreprenörsinnehåll

Hur installerar jag denna widgeten?

Börja med att ladda ned den här! Detta är en vanlig pluggin till WordPress och såhär gör du för att installera den!

  1. Ladda upp den i ditt plugginbibliotek i wordpress genom att använda “upload” i plugginadmin
  2. Säkerställ att plugginen är aktiverad i plugginadmin
  3. Gå till “utseende” och välj widget.
  4. Där hittar du widgeten och du kan välja hur du vill visa den på din sajt genom att dra den till någon plats, tex i din sidebar.

Hur får jag in mitt entreprenörsinnehåll i widgeten?

  1. Installera widgeten enligt ovan
  2. Maila mig, Christian rudolf, på [email protected] ett mail med länk till din sajt och en länk till din rss feed, så skall jag installera ditt innehåll i sajten (eller ring, 0708140833)

Annan information som kan vara viktig

Widgeten uppdateras en gång var 24 timme, därför syns inte ditt inlägg direkt. Att bygga en som uppdaterar i realtid kräver för mkt resurser.

Nuvarande användare av widgeten:

Disruptive.nu
Wedhom
Carljonas.se
Grenfeldt
Håkan Liljeqvist
Anders Ivar

About

Christian Rudolf, mitt Entreprenörskap är sökbyrån Topdog.nu, där jag hjälper stora Svenska företag med deras SEO. Även privat är jag en nätnörd men är även förtjust i matlagning, fika, mopsar & friluftsliv.
Du hittar mig på Twitter här

Speak Your Mind

*