Sidkarta | Disruptive RSS | Kommentarer RSS

Föreläsning i SEO, lyssna hur Proffsen gör!

Google kommer omsätta nästan 70 miljarder USD i år. Tillväxten för Google under ett år, är större än vad hela Facebook omsätter. Merparten av Googles omsättning kommer från annonsering i sökmotorn. Google är i monetära termer, det största ekosystemet på internet. Ingen marknadsföring är så värdefull som Googles.

Jag, Christian Rudolf, har +10000 timmars erfarenhet av att jobba med företags organiska träffbild i Google. Jag har varit ansvarig för SEO driven ehandel i sex länder, byggt svenska sajter från noll till 120000 unika besökare i månaden, varit projektledare på en av de mest framgångsrika SEO företagen som startats, under flera år, varit frilanserande SEO konsult. Mitt senaste stora uppdrag var att jag under 2 år byggde upp hela Betssons sökavdelning, från noll, ändra fram till den bästa placeringen, på de svåraste orden. Idag driver jag en sökbyrå som heter Topdog som är specialiserad på SEO för stora varumärken och företag och alla de processerna som det innebär. Jag är troligen den svensk som har mest erfarenhet av naturligt länkbygge.

Alla mina erfarenheter och insikter kan du få ta del av genom att anlita mig som föreläsare till din konferens, seminarie eller företagsutbildning, helt anpassat efter era förutsättningar och tema. Maila mig på [email protected] eller ring mig på 0708140833.

  • Sökmotoroptimering och sökmarknadsföring för stora varumärken.
  • Hur bör tråkiga B2B företag använda sök för att hitta fler kunder?
  • TV reklam och sök är som äpplen och kanel, men gör du rätt?
  • Sökmotoroptimering för ehandlare.
  • Sökmotoroptimering, the dark arts.
  • Google, det nya tidningstället för mediabolagen.
  • Sök, den hemliga ingrediensen i receptet “Bättre marknadsföring”

När jag gör föreläsningar försöker jag jobba med konceptet “Nyttigt, Konkret & Underhållande”. Jag förstår att jag måste jag ge mina åhörare kunskap och information som är till gagn för dem specifikt. Det måste också på något plan vara kunskap de kan använda redan nästa dag, oavsett, vad de pysslar med. Min kunskap måste vara intressant och rolig att konsumera.

Exempel på föreläsningar om Google och Sök

Jag har gjort några föreläsningar och om mina kunder vill, utbildningar av deras personal. Dock är få fångade av kameran.Den senaste är en föreläsning på webbdagarna i Göteborg, september 2014. Temat var “3 SEO-trender Google inte vill att du skall känna till”

3 SEO trender som Google inte vill att du skall känna till
Här är slidsen från presentationen

 

 

Nedan är en föreläsning jag höll på KTH för en årlig konferens som heter Suniweb.

Under min tid som bloggare har jag även skapat korta, instruktiva &nyttiga videos i ämnet internetmarknadsföring. Nedan har du ett exempel, så du lättare kan skapa en uppfattning av min förmåga.

Kontakta mig för en diskussion om att ha en föreläsare om om Google & sökmarknadsföring

Du kan ringa mig på 0708140833 eller maila på [email protected] om du behöver någon som pratar om Google och sökmotoroptimering

About

Christian Rudolf, mitt Entreprenörskap är sökbyrån Topdog.nu, där jag hjälper stora Svenska företag med deras SEO. Även privat är jag en nätnörd men är även förtjust i matlagning, fika, mopsar & friluftsliv.
Du hittar mig på Twitter här

Disruptive.nu - Av Entreprenörer, för entreprenörer

Sommaren 2007 satt vi på Peters varma balkong och tyckte vi skulle göra något. Resultat är det du ser här, Disruptive.nu en blogg om Entreprenörskap och Internet. Vi tyckte att samtalet om Entreprenörskap & Företagande var något vi inte kände igen oss i. Det är inte så konstigt då samtalet om entreprenörskap inte domineras av entreprenörer & Företagare, utan av institutioner eller personer vars finansiering kommer från det offentliga. Vi ville bli en något annorlunda röst och berätta om vår verkligheten och de historier om entreprenörskap vi upplevt eller fått berättade för oss.

Hos Disruptive kommer du väldigt sällan finna artiklar om hur man sparar pengar på skatten eller den optimala juridiska strukturen på ditt företag Här finner du istället personliga berättelser om entreprenörskap som är underhållande, personliga och lärorika. Både våra egna entreprenörsberättelser men även andras i video och intervjuformat.

Internet och Sociala Medier-Vår tids revolution

Alla vi fyra som skriver här, är engagerade i Internet. Det är vår arena och ett språk vi pratar nästan flytande. Internet är också vår tids revolution, en historisk händelse för mänskligheten som vi inte fullo kommer förstå förrän vi sitter på hemmet och byter historier. Vårt entreprenörskap är också nära kopplat till denna förändring av vårt samhälle och ekonomi.Vi som skriver här har tillsammans drivit företag inom de flesta aspekter av internet, alltifrån mobilapputveckling till sökmotorprojekt. Hos disruptive finner du guider och steg för steg artiklar kring olika problem på internet men också djupare filosofiska artiklar om vad internet är, konsekvenser och hur vi nog måste förhålla oss till Internet.

Sökmotoroptimering & Sökmarknadsföring

Det är svårt att skriva om internet utan att prata om sök och Google, det är dessutom mitt, Christians, yrke, då jag driver en byrå, specialiserad på högkonkurrensvertikaler i Google. Sök är den mest komplexa formen av marknadsföring som finns idag. Här på disruptive försöker jag även spegla sök ur lite speciella perspektiv, exempelvis, diskussion om ekosystemet sök eller hacking. Även sökmotorbranschen i skandinavien är utsatt för granskning och diskussion.

Google+