Sidkarta | Disruptive RSS | Kommentarer RSS

Entreprenörsbilder till Entreprenörsbloggar

Här har disruptive sammanställt de bilder som vi använt i våra bloggposter om entreprenörskap och internet. Tanken är att det skall vara enkelt för dig att finna bra bilder till din blogg och därmed kunna höjja din nivå ett steg till.

Gratis bilder till Bloggar

Darth Vader läser på om entreprenörskap (min favoritbild)

darth-vader-entreprenorskap

Kvinnligt entreprenörskap

Kvinnligt entreprenörskap

Kvinnligt entreprenörskap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

och en variant av kvinnligt entreprenörskap

mamma-entreprenor-stor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Entreprenörskap i alfapetbokstäver på en trevlig bakgrund.

Entreprenorskap-mat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bild för blogggposter som handlar om entreprenörskap och mat

Entreprenörskap i en uppslagsbok

Entreprenörskap ordbok

 

 

 

 

 

Annonsering för entreprenörskap på busskurer

Marknadsföring entreprenörskap

 

 

För oss som älskar internet!

Entreprenörskapsplanering

Utan Entreprenörerna stannar internet

För oss som bygger internet och framtiden varje dag

 

 

Foretagande

About

Christian Rudolf, mitt Entreprenörskap är sökbyrån Topdog.nu, där jag hjälper stora Svenska företag med deras SEO. Även privat är jag en nätnörd men är även förtjust i matlagning, fika, mopsar & friluftsliv.
Du hittar mig på Twitter här

Speak Your Mind

*

Disruptive.nu - Av Entreprenörer, för entreprenörer

Sommaren 2007 satt vi på Peters varma balkong och tyckte vi skulle göra något. Resultat är det du ser här, Disruptive.nu en blogg om Entreprenörskap och Internet. Vi tyckte att samtalet om Entreprenörskap & Företagande var något vi inte kände igen oss i. Det är inte så konstigt då samtalet om entreprenörskap inte domineras av entreprenörer & Företagare, utan av institutioner eller personer vars finansiering kommer från det offentliga. Vi ville bli en något annorlunda röst och berätta om vår verkligheten och de historier om entreprenörskap vi upplevt eller fått berättade för oss.

Hos Disruptive kommer du väldigt sällan finna artiklar om hur man sparar pengar på skatten eller den optimala juridiska strukturen på ditt företag Här finner du istället personliga berättelser om entreprenörskap som är underhållande, personliga och lärorika. Både våra egna entreprenörsberättelser men även andras i video och intervjuformat.

Internet och Sociala Medier-Vår tids revolution

Alla vi fyra som skriver här, är engagerade i Internet. Det är vår arena och ett språk vi pratar nästan flytande. Internet är också vår tids revolution, en historisk händelse för mänskligheten som vi inte fullo kommer förstå förrän vi sitter på hemmet och byter historier. Vårt entreprenörskap är också nära kopplat till denna förändring av vårt samhälle och ekonomi.Vi som skriver här har tillsammans drivit företag inom de flesta aspekter av internet, alltifrån mobilapputveckling till sökmotorprojekt. Hos disruptive finner du guider och steg för steg artiklar kring olika problem på internet men också djupare filosofiska artiklar om vad internet är, konsekvenser och hur vi nog måste förhålla oss till Internet.

Sökmotoroptimering & Sökmarknadsföring

Det är svårt att skriva om internet utan att prata om sök och Google, det är dessutom mitt, Christians, yrke, då jag driver en byrå, specialiserad på högkonkurrensvertikaler i Google. Sök är den mest komplexa formen av marknadsföring som finns idag. Här på disruptive försöker jag även spegla sök ur lite speciella perspektiv, exempelvis, diskussion om ekosystemet sök eller hacking. Även sökmotorbranschen i skandinavien är utsatt för granskning och diskussion.

Google+