Bloggade som verktyg!

Som flera av er har märkt så bestämde sig vår server för att själv ta initativet till sin pension. Disruptive var nog nere i ca ett dygn. Jag tror inte det hänt tidigare. Min spaning är att visserligen störde det mig att ni inte kunde gå in på Disruptive. Det kunde ju vara precis då den människan jag ville komma i kontakt med(även om jag inte vet vem det är), bestämde sig för att surfa på Disruptive och bestämde sig för att vi inte var så roliga, för vi verkar inte kunna det här med webservrar. Det var inte det som var det viktiga. Disruptive verkar ha förvandlat sig till mitt offentliga arkiv. Jag söker i min egna info där hela tiden, varje dag tydligen. Inte tänkt på det beteendet tidigare.

Detta känns ju lite som web 5.0 beteende. Är jag ensam om detta? Hur gör ni?

About

Christian Rudolf, mitt Entreprenörskap är sökbyrån Topdog.nu, där jag hjälper stora Svenska företag med deras SEO. Även privat är jag en nätnörd men är även förtjust i matlagning, fika, mopsar & friluftsliv.
Du hittar mig på Twitter här

Comments

 1. välkommen tillbaka disruptive

 2. Hej C,
  Ja, jag gör också så. Så det web 5.0 beteendet kom snabbt!
  Efter typ 2 månader så sitter det där. 🙂
  Mvh Maria på MIKu
  ps. fika 3/3? Är i huvfudstaden då. ds

 3. Disruptivemailen är helt upshit creek fortfarande så jag är inte riktigt med i matchen ännu 😉

  Visst kan vi fika Maria. Hör av dig en vecka innan så bestämmer vi!

 4. Herregud! Ni skrämde livet ur oss. Började få disruptive abstinensbesvär och bli yr. Efter ett långt krismöte höll vi på att lägga upp en post om hur Disruptive i flera år byggt upp en maskerovska för att lansera MoPix mot sin lojala målgrupp.

  Welcome back!

  /Patric
  E101

 5. tack patric

  dock är tempot här inget högt så du lär snart få ha ett nytt krismöte 🙂

Speak Your Mind

*