Håkan Persson berättar om hur han nådde toppen på Sökmotoroptimering i Google

Håkan är en kille som jag lärt känna på Twitter och det senaste 1,5 åren har han jobbat för att ta sig till toppen av Google på ordet sökmotoroptimering. Han är där sedan några månader tillbaka och det är endast Wikipedia som är kvar för honom att knäcka. Sökmotoroptimering är inte det svåraste ordet i Google men man skall förstå att det är en del andra bolag där, som har ett gäng anställda, som han slagit på fingrarna. Tex omsätter ett sådant bolag som Viva media säkert 150 MSEK i år och de är på topp 10 för det ordet. Här är Håkans websida Soekmotoroptimering.se

Lyssna på Håkans berättelse här:

Såhär tog jag mig till toppen av ordet sökmotoroptimering

About

Christian Rudolf, mitt Entreprenörskap är sökbyrån Topdog.nu, där jag hjälper stora Svenska företag med deras SEO. Även privat är jag en nätnörd men är även förtjust i matlagning, fika, mopsar & friluftsliv.
Du hittar mig på Twitter här

Comments

  1. Grym prestation och en trevlig intervju om saken!

  2. Jag håller med Jonas. Det är verkligen en professionell presentation, med bra innehåll. Jag lär återkomma och fortsätta ta del av era inlägg.

Speak Your Mind

*