Sidkarta | Disruptive RSS | Kommentarer RSS

Vi som Gillar Entreprenörskap

Bloggande är en aktivitet som är väldigt social(nu vet även ni detta som inte bloggar). Twitter är en social plattform som jag skulle säga är Ubersocial men det är inte alltid lätt att ha koll på alla som man följer, blir följd av eller pratar med. En del har varken sitt namn eller bild på Twitterprofilen Jag valde att skapa ett klistermärke för de som är engagerade i hashtaggen #Entreprenörskap så alla enkelt kan känna igen varandra men också sprida budskapet om hur viktigt Entreprenörskap är. När ni ser någon använda detta klistermärke är det bara gå fram till dem, ni är fränder!

Här är några Engagerade i #Entreprenörskap

Joakim Green

Tore och Sara

Martin Sandberg

Eva Schrieber

Mikael Röjnert

Erik och Emil

Skapa era egna klistermärken för Entreprenörskap

Ni behöver inte gilla mina klistermärken eller mina punchlines. Nu kan ni skapa egna.  Nedan har ni PSD-filer om ni vill skapa egna budskap eller börja på ny kula med egna budskap. Bara ladda ned, skapa egen punchline och ladda upp hos närmaste profilreklamsajt

PSD-fil Klistermärke 1

PSD fil Klistermärke 2

Köp Färdiga #Entreprenörskap klistermärken

Waldemar på Ownlabel har fixat så ni läsare och entreprenör kan köpa klistermärken billigt. Ni kan också köpa en t-shirt med tryck en luvtröja(skall köpa en luvtröja när jag kommer hem).  Ni kan köpa 50 klistermärken för 69 SEK. Om det är avdragsgillt låter jag vara osagt men någon läsare kan säkert berätta det i kommentarerna.  Här finner ni länken till de billiga klistermärkena

Jag har fortfarande några klistermärken över och vill ni ha en av dem, skriv er adress som kommentar så skall jag se till att de skickas till er.

För er som ännu inte vet vad #entreprenörskap är eller nyttan av att engagera sig där, läs mer om #entreprenörskap här

About

Christian Rudolf, mitt Entreprenörskap är sökbyrån Topdog.nu, där jag hjälper stora Svenska företag med deras SEO. Även privat är jag en nätnörd men är även förtjust i matlagning, fika, mopsar & friluftsliv.
Du hittar mig på Twitter här

Comments

 1. Vill jättegärna ha en sticker eller 2… 😉

  Tommy Kreutner
  Hallanäs Benestad 1
  342 90 ALVESTA

 2. Rudolf says:

  Då fixar vi en nästa vecka när jag är tebax i Stockholm!

 3. Skulle vara intresserad av ett klistermärke eller två.
  Skrev i din tråd efter jul och du skrev att de skulle skickas med vet att du varit bortrest ett tag.
  Så det kanske är på G?

  Min adress igen:
  David Grundström
  Huggarvägen 39
  13740 Västerhaninge

 4. Rudolf says:

  David

  Ber om ursäkt för det. Jag har varit på resande fot sedan dagarna innan nyår. Skulle haft hjälp med att få ut klistermärken under tiden jag var iväg

  Jag är hemma nästa vecka och skickar ett gäng till dig!

 5. Inget att be om ursäkt för 😉
  Hoppas resan varit bra!

 6. Björn Lilja says:

  Hej!

  Grymt! Jag tar gärna ett litet klistermärke om du har ett kvar 🙂

  Ljusterögatan 3
  116 42 Stockholm

  Björn

 7. Rudolf says:

  Björn:
  Jag skickar till dig när jag är hemma i nästa vecka!

 8. Kul idé att hashtagga även IRL och inte bara på twitter. Undrar om man kan hashtagga hela sin tillvaro? *drömmer*

 9. Rudolf says:

  Jenny:
  Kanske man kan….

  Men en sak kan man göra, man kan starta hashtaggs och bygga upp engagemanget i dem. För ett år sedan fanns inte hashtaggen #entreprenörskap. Nu tycker jag det är en ganska aktiv hashtagg

  Tänk inför din nästa bok, ett år innan börjar du bygga upp temat och hashtaggen genom mycket energi, social interaktion och visa att det är lönsamt att engagera sig i hashtaggen.

 10. Jonas says:

  Åh, missat klistermärket helt.
  #enteprenörskap är viktigt, jag hjälper gärna till och sprider budskapet!

  Jonas Agerhall
  Löjtnantsvägen 8
  562 30 Norrahammar

 11. Rudolf says:

  Jonas:

  Trevligt. Jag fixar i nästa vecka!

 12. Malte says:

  Malte Jansson
  Fördelningsg21
  633 41 eskilstuna

  ett klistermärke tack 😉

 13. Rudolf says:

  I fix Malte!

 14. Rudolf says:

  Till alla er som vill ha klistermärken: Imorgon lägger jag breven på brevlådan!

 15. Jag vill gärna också ha ett klistermärke! =)

  Stefan Hadlin
  Lumagatan 19
  12063 stockholm

 16. Rudolf says:

  Jag fixar Stefan!

Trackbacks

 1. […] This post was mentioned on Twitter by Nicolai Wadstrom, Erik Bergman, Tore Friskopp, Joakim Green, Joakim Green and others. Joakim Green said: RT @RudolfChristian: Vi som Gillar #Entreprenörskap http://bit.ly/ihY9VY #entreprenörskap […]

Disruptive.nu - Av Entreprenörer, för entreprenörer

Sommaren 2007 satt vi på Peters varma balkong och tyckte vi skulle göra något. Resultat är det du ser här, Disruptive.nu en blogg om Entreprenörskap och Internet. Vi tyckte att samtalet om Entreprenörskap & Företagande var något vi inte kände igen oss i. Det är inte så konstigt då samtalet om entreprenörskap inte domineras av entreprenörer & Företagare, utan av institutioner eller personer vars finansiering kommer från det offentliga. Vi ville bli en något annorlunda röst och berätta om vår verkligheten och de historier om entreprenörskap vi upplevt eller fått berättade för oss.

Hos Disruptive kommer du väldigt sällan finna artiklar om hur man sparar pengar på skatten eller den optimala juridiska strukturen på ditt företag Här finner du istället personliga berättelser om entreprenörskap som är underhållande, personliga och lärorika. Både våra egna entreprenörsberättelser men även andras i video och intervjuformat.

Internet och Sociala Medier-Vår tids revolution

Alla vi fyra som skriver här, är engagerade i Internet. Det är vår arena och ett språk vi pratar nästan flytande. Internet är också vår tids revolution, en historisk händelse för mänskligheten som vi inte fullo kommer förstå förrän vi sitter på hemmet och byter historier. Vårt entreprenörskap är också nära kopplat till denna förändring av vårt samhälle och ekonomi.Vi som skriver här har tillsammans drivit företag inom de flesta aspekter av internet, alltifrån mobilapputveckling till sökmotorprojekt. Hos disruptive finner du guider och steg för steg artiklar kring olika problem på internet men också djupare filosofiska artiklar om vad internet är, konsekvenser och hur vi nog måste förhålla oss till Internet.

Sökmotoroptimering & Sökmarknadsföring

Det är svårt att skriva om internet utan att prata om sök och Google, det är dessutom mitt, Christians, yrke, då jag driver en byrå, specialiserad på högkonkurrensvertikaler i Google. Sök är den mest komplexa formen av marknadsföring som finns idag. Här på disruptive försöker jag även spegla sök ur lite speciella perspektiv, exempelvis, diskussion om ekosystemet sök eller hacking. Även sökmotorbranschen i skandinavien är utsatt för granskning och diskussion.

Google+