Sidkarta | Disruptive RSS | Kommentarer RSS

Bloggwidget för Entreprenörsbloggar

Vill du hitta fler läsare till din Entreprenörs & Företagarblogg?

Disruptive är en av de större entreprenörs & internetbloggarna i Sverige. En av anledningarna till att jag, Christian Rudolf och Peter Sandberg startade denna bloggen var att vi ville berätta en mer sann historia kring företagande. Vi upplevde att de historierna som media berättade ofta var glättiga och tillrättalagda. Vi upplevde att man gjorde entreprenörskapet en otjänst genom att inte vara brutalt sanningsenlig. Så disruptive föddes en sommardag 2007 och sedan dess har vi skrivit på.

På vår bloggresa de senaste 7 åren har vi hittat många fler som delar sina historier och erfarenheter kring entreprenörskap men som får alldeles för lite uppmärksamhet. Då historierna knappast är tillrättalagda vill media inte vidarberätta dem men de har ändå ett stort värde om du vill lära dig mer om företagande eller är intresserad av människor och deras historier och erfarenheter.

Därför har vi byggt en speciell pluggin till wordpress som distribuerar entreprenörsinnehåll. Man kan förenklat säga att det är en annons, en stortavla för entreprenörsinnhåll. Du kan se en bild på disruptives installation av widgeten nedan. Funktionen är enkel, desto fler som använder den, desto fler kommer se användarnas innehåll!

Disruptives installation för att marknadsföras andras entreprenörsinnehåll

Disruptives installation för att marknadsföras andras entreprenörsinnehåll

Hur installerar jag denna widgeten?

Börja med att ladda ned den här! Detta är en vanlig pluggin till WordPress och såhär gör du för att installera den!

  1. Ladda upp den i ditt plugginbibliotek i wordpress genom att använda “upload” i plugginadmin
  2. Säkerställ att plugginen är aktiverad i plugginadmin
  3. Gå till “utseende” och välj widget.
  4. Där hittar du widgeten och du kan välja hur du vill visa den på din sajt genom att dra den till någon plats, tex i din sidebar.

Hur får jag in mitt entreprenörsinnehåll i widgeten?

  1. Installera widgeten enligt ovan
  2. Maila mig, Christian rudolf, på [email protected] ett mail med länk till din sajt och en länk till din rss feed, så skall jag installera ditt innehåll i sajten (eller ring, 0708140833)

Annan information som kan vara viktig

Widgeten uppdateras en gång var 24 timme, därför syns inte ditt inlägg direkt. Att bygga en som uppdaterar i realtid kräver för mkt resurser.

Nuvarande användare av widgeten:

Disruptive.nu
Wedhom
Carljonas.se
Grenfeldt
Håkan Liljeqvist
Anders Ivar

About

Christian Rudolf, mitt Entreprenörskap är sökbyrån Topdog.nu, där jag hjälper stora Svenska företag med deras SEO. Även privat är jag en nätnörd men är även förtjust i matlagning, fika, mopsar & friluftsliv.
Du hittar mig på Twitter här

Speak Your Mind

*

Disruptive.nu - Av Entreprenörer, för entreprenörer

Sommaren 2007 satt vi på Peters varma balkong och tyckte vi skulle göra något. Resultat är det du ser här, Disruptive.nu en blogg om Entreprenörskap och Internet. Vi tyckte att samtalet om Entreprenörskap & Företagande var något vi inte kände igen oss i. Det är inte så konstigt då samtalet om entreprenörskap inte domineras av entreprenörer & Företagare, utan av institutioner eller personer vars finansiering kommer från det offentliga. Vi ville bli en något annorlunda röst och berätta om vår verkligheten och de historier om entreprenörskap vi upplevt eller fått berättade för oss.

Hos Disruptive kommer du väldigt sällan finna artiklar om hur man sparar pengar på skatten eller den optimala juridiska strukturen på ditt företag Här finner du istället personliga berättelser om entreprenörskap som är underhållande, personliga och lärorika. Både våra egna entreprenörsberättelser men även andras i video och intervjuformat.

Internet och Sociala Medier-Vår tids revolution

Alla vi fyra som skriver här, är engagerade i Internet. Det är vår arena och ett språk vi pratar nästan flytande. Internet är också vår tids revolution, en historisk händelse för mänskligheten som vi inte fullo kommer förstå förrän vi sitter på hemmet och byter historier. Vårt entreprenörskap är också nära kopplat till denna förändring av vårt samhälle och ekonomi.Vi som skriver här har tillsammans drivit företag inom de flesta aspekter av internet, alltifrån mobilapputveckling till sökmotorprojekt. Hos disruptive finner du guider och steg för steg artiklar kring olika problem på internet men också djupare filosofiska artiklar om vad internet är, konsekvenser och hur vi nog måste förhålla oss till Internet.

Sökmotoroptimering & Sökmarknadsföring

Det är svårt att skriva om internet utan att prata om sök och Google, det är dessutom mitt, Christians, yrke, då jag driver en byrå, specialiserad på högkonkurrensvertikaler i Google. Sök är den mest komplexa formen av marknadsföring som finns idag. Här på disruptive försöker jag även spegla sök ur lite speciella perspektiv, exempelvis, diskussion om ekosystemet sök eller hacking. Även sökmotorbranschen i skandinavien är utsatt för granskning och diskussion.

Google+