Sidkarta | Disruptive RSS | Kommentarer RSS

Entreprenörskap +1

Så här ser du det ut i bloggpost när Entreprenörskap +1 är installerat på din WordPress-blogg

Bli uppdaterad om nya version av Entreprenörskap +1

Anmäl dig här och få uppdateringar och kunskap om hur du använder plugginenLär dig använda Entreprenörskap +1

Nedan finner du en instruktionsvideo för inställningar och hur du använder dela plugginen Entreprenörskap +1

 

 

Vad hjälper Entreprenörskap +1 dig med??

Entreprenörskap är ett dela pluggin för wordpress. Tanken var att det skulle användas av Svenska Entreprenörsbloggar men med minimal anpassning funkar den på vilken wordpressblogg som helst, oavsett tema. Entreprenörskap +1 hjälper dig med följande

  • Enkel installation av de fem vanligaste sociala nätverksknapparna i Sverige (Twitter, Facebook, Google +1, Pusha och Linkedin)
  • Du kan enkelt anpassa färger, texter, vilka nätverk du vill ha och olika typer av funktioner kring dessa nätverken
  • Du kan jobba med call to action avseende delning i din blogg genom att testa lämpliga call to action för delning
  • Du kan fråga och ge mig feedback på Svenska på Twitter

 Såhär tycker några av användarna av Entreprenörskap +1

Visst finns det liknande plugin men jag gillar att detta är lättinstallerat och på svenska, men framförallt att besökarna faktiskt delar. Med facit i hand, nu efter några månaders användning, kan jag konstatera att det faktiskt bidragit till flera naturliga länkar tack vare spridningen. Ett resultat som jag inte säger nej till. /Håkan på sokmotoroptimering-seo.se

 

Sammanfattningsvis är Entreprenörsskap +1 ett utmärkt plugin för dig som på ett smidigt sätt vill integrera sociala medier på din blogg. Det blir busenkelt för dina läsare att dela dina bloggposter, vilket är extremt viktigt när du vill få din sajt att växa./Björn på edvinssonsblogg.se

About

Christian Rudolf, mitt Entreprenörskap är sökbyrån Topdog.nu, där jag hjälper stora Svenska företag med deras SEO. Även privat är jag en nätnörd men är även förtjust i matlagning, fika, mopsar & friluftsliv.
Du hittar mig på Twitter här

Speak Your Mind

*

Disruptive.nu - Av Entreprenörer, för entreprenörer

Sommaren 2007 satt vi på Peters varma balkong och tyckte vi skulle göra något. Resultat är det du ser här, Disruptive.nu en blogg om Entreprenörskap och Internet. Vi tyckte att samtalet om Entreprenörskap & Företagande var något vi inte kände igen oss i. Det är inte så konstigt då samtalet om entreprenörskap inte domineras av entreprenörer & Företagare, utan av institutioner eller personer vars finansiering kommer från det offentliga. Vi ville bli en något annorlunda röst och berätta om vår verkligheten och de historier om entreprenörskap vi upplevt eller fått berättade för oss.

Hos Disruptive kommer du väldigt sällan finna artiklar om hur man sparar pengar på skatten eller den optimala juridiska strukturen på ditt företag Här finner du istället personliga berättelser om entreprenörskap som är underhållande, personliga och lärorika. Både våra egna entreprenörsberättelser men även andras i video och intervjuformat.

Internet och Sociala Medier-Vår tids revolution

Alla vi fyra som skriver här, är engagerade i Internet. Det är vår arena och ett språk vi pratar nästan flytande. Internet är också vår tids revolution, en historisk händelse för mänskligheten som vi inte fullo kommer förstå förrän vi sitter på hemmet och byter historier. Vårt entreprenörskap är också nära kopplat till denna förändring av vårt samhälle och ekonomi.Vi som skriver här har tillsammans drivit företag inom de flesta aspekter av internet, alltifrån mobilapputveckling till sökmotorprojekt. Hos disruptive finner du guider och steg för steg artiklar kring olika problem på internet men också djupare filosofiska artiklar om vad internet är, konsekvenser och hur vi nog måste förhålla oss till Internet.

Sökmotoroptimering & Sökmarknadsföring

Det är svårt att skriva om internet utan att prata om sök och Google, det är dessutom mitt, Christians, yrke, då jag driver en byrå, specialiserad på högkonkurrensvertikaler i Google. Sök är den mest komplexa formen av marknadsföring som finns idag. Här på disruptive försöker jag även spegla sök ur lite speciella perspektiv, exempelvis, diskussion om ekosystemet sök eller hacking. Även sökmotorbranschen i skandinavien är utsatt för granskning och diskussion.

Google+