Disruptive loves Hax

Ni som känner mig kan intyga att avståndet mellan tanke och handling är väldigt kort hos mig och denna bloggposten är ett resultat av detta mycket korta avstånd. Idag blev en god vän till mig JK anmäld, Hax. Jag förstår varför det händer. Han har stuckit ut sitt huvud väldigt långt. Rent juridiskt har nog inga fel begåtts men han blir JK anmäld för att han väldigt kritiskt granskat en svensk myndighet, FRA. En myndighet som själva har begått ett antal juridiska och moraliska övertramp.

We love haxPeter och jag på Disruptive vill därfär gärna stödja Hax i hans kritiska granskande av svenska myndigheter. Vi har därför tagit fram knapp som Hax supporters kan ha på sina bloggar. Ni ser i denna bloggpost den här och på vår blogg till höger.

Jag vill också passa på och tacka Simon för hans inspiration till denna handling.

För er som behöver instruktioner om hur man lägger in knappen i sin wordpress blog. Här hittar ni en guide för att lägga in knappar i wordpress.

About

Christian Rudolf, mitt Entreprenörskap är sökbyrån Topdog.nu, där jag hjälper stora Svenska företag med deras SEO. Även privat är jag en nätnörd men är även förtjust i matlagning, fika, mopsar & friluftsliv.
Du hittar mig på Twitter här

Comments

 1. Som jag ser det har bara HAX uppfyllt sin medborgarplikt och kritiserat och granskat.

  Du säger sticker ut huvudet för långt.

  Är det inte just det som kännetecknar en demokrati,, just att medborgaren kan sticka ut sitt huvud och kritisera?

 2. Micke: Såklart är det så!

  Det verkar dock finnas lite institutioner som tycker att han stuckit ut huvudet för långt 😉

 3. Jag tycker att FRA ska JK anmäla Socialdemokraterna. Det är ju de som står ansvariga för att FRA tvingats agerat olagligt!!!

 4. Arvid: Det där får du nog utveckla?

 5. Nu har jag också gjort min egen knapp!

  http://unclecj.blogspot.com/2008/08/blog-button-frbundet-unga-forskare.html

  Inte om Hax dock, men du gav mig idén, tack!

Trackbacks

 1. Beta Alfa » Blog Archive » Nya medier välkomnade HAX says:

  […] Disruptive har tagit fram en Hax-knapp. […]

 2. […] skrivit FRA:s idioti det senaste dygnet: HAX #1, HAX #2, Rick Falkvinge, Johan Ingerö, Opassande, Disruptive, Beta Alfa, Soundness, Kulturbloggen, Jonas Morian, Disruptive #2, Steve Lando, Fridholm, Enligt […]

 3. […] den eminenta bloggen Disruptive kan man hitta en knapp som supportar HAX, för övrigt. Stor kärlek har lagts ned på […]

 4. […] Nu har i alla fall bloggen Disruptive tagit fram en I love HAX-knapp avsedd för sajter och bloggar. Se här. […]

Speak Your Mind

*