Sidkarta | Disruptive RSS | Kommentarer RSS

" Jag vill leva i ett samhälle fullt av möjligheter för alla; inte rättigheter för de som passar mallen. "

Igår skrev jag om Peter Arvai och Omvård. Min entreprenörskompis Nicolai Wadström tog sig tiden att skriva en lång kommentar till min blogpost. Kanske inspirerad av Peter Arvais ord

Jag klipper nedan i ett bra stycke men jag tycker ni skall ta er tid att läsa Nicolais ord. Jag tror ni blir lika berörda som jag! Ni finner dem här

“Entreprenörsskap handlar ofta om en irritation över att något inte fungerar. Att man vill försöka skapa sig en position att förändra något i världen. Något som betyder något för ens egen person, något som är personligt och viktigt för mig som individ.”

About

Christian Rudolf, mitt Entreprenörskap är sökbyrån Topdog.nu, där jag hjälper stora Svenska företag med deras SEO. Även privat är jag en nätnörd men är även förtjust i matlagning, fika, mopsar & friluftsliv.
Du hittar mig på Twitter här

Comments

  1. Jag kan inte annat än hålla med, en bra text.. “Det handlar om drömmar, visioner, självförverkligande” stämmer även väl in på socialt entreprenörskap, som ligger mig extra varmt om hjärtat.

  2. Rudolf says:

    Svenskt näringsliv har i en undersökning också visat att pengar inte riktigt är drivkraften för entreprenörer

    http://www.svensktnaringsliv.se/fragor/nyforetagande/article84543.ece?csref=RSS

Speak Your Mind

*

Google+