En Varumärkessökning från Helvetet

Ägarna till Petras Städ lyckas reta upp Flashbackpubliken så mycket att man tom i en av trådarna dokumenterar ägarnas något trassliga historiska affärer.

Sociala medier är så mycket mer än bara Facebook och Twitter. Flashback är ingen liten internetplats och som ni ser, uppskattar Google Flashback också.

Jag tror ni läsare vet fler intressanta sökningar, lägg gärna dem i en kommentar nedan.

Via Johan

About

Christian Rudolf, mitt Entreprenörskap är sökbyrån Topdog.nu, där jag hjälper stora Svenska företag med deras SEO. Även privat är jag en nätnörd men är även förtjust i matlagning, fika, mopsar & friluftsliv.
Du hittar mig på Twitter här

Comments

 1. Såg den där tråden på flashback, de går verkligen igång på småföretagare som inte har koll på hur man ska prata med “webben”.

  Har sett fler exempel på det i år. Hade varit kul att hjälpa de företagarna, ge dem en kurs i “katastrofhantering på internet”. Enda problemet är att jag kan inte komma på hur man skulle nå ut till de företagen innan katastrofen redan är ett faktum och förbi. :-/

  Några idéer?

 2. Tore

  I just detta fallet tror jag inte du kan hjälpa dem. De gör antagligen mindre snygga ekonomiska grejor och du måste nog vara genuin i övrigt för att klara dig undan mobben. De måste byta namn på sitt företag.

  Sätt upp kursen sedan når du ut till företag, via typ företagarna och deras medlemsbas!

 3. Googla Trustbuddy.
  Är fd Loanland som köptes upp av norsk ägare som utan större samvetskval eller information till kunder gick in och ändrade villkoren så att 30 kronor helt plötsligt började dras från mobilräkningar. Hela historien går såklart att läsa på http://grenfeldt.com/trustbuddy som råkar ranka rätt bra där.

 4. Tack Jonas!

Trackbacks

 1. […] 2011En post om Therese Tips onsdag 14 september, 2011 Tags: appar business iPhone PR roligt tipsEn Varumärkessökning i Google från Helvetet En liten radioreklam kan vara det som triggar mobben att gå igång på att smutskasta och driva […]

Speak Your Mind

*