Entreprenörskap-En Galenskap som borde får Sprida sig

Ingen av er läsare kan ha missat att jag är lite engagerad i ämnet Entreprenörskap. Vanligen diskuterar jag inte entreprenörskap ur ett humoristiskt perspektiv och ingen annan heller. Den offentliga diskussionen handlar oftast om politik när man pratar entreprenörskap, jag skriver långa tunga poster i vanliga fall och mediabolagen i entreprenörsegmentet diskuterar tips om hur man sparar pengar på skatten. Så Peter och jag fick en spontan snilleblixt och genomförde i förra veckan en lite mer humoristisk kampanj på Facebook i ämnet Entreprenörskap. Vi tog fram en bild, se nedan, som vi trodde hade någon typ av viral potential. En sökmotormarknadsförare skulle kalla det egobait. Ni kan själva räkna ut hur bilden ser ut på någons Facebook Wall.

Så hur gick det då?

Jo, några gillade den! Tack Anton

Även tjejer uppskattade min och Peters något grabbiga humor. Tack Sanna

Om du vill dela denna på din Facebook Wall?

1. Klicka på denna länken

2. Klicka “Dela”

Så dyker den upp i er Facebookwall och era vänner kommer diskutera den!

About

Christian Rudolf, mitt Entreprenörskap är sökbyrån Topdog.nu, där jag hjälper stora Svenska företag med deras SEO. Även privat är jag en nätnörd men är även förtjust i matlagning, fika, mopsar & friluftsliv.
Du hittar mig på Twitter här

Comments

  1. Fantastiskt bra ide, gillar verkligen slutresultatet. Klockrent och riktigt kul samtidigt!

Trackbacks

Speak Your Mind

*