Riskkapitalbloggar

Syftet med denna sidan är att lyfta fram de riskkapitalister som valt att börja blogga. Det är ovanligt i Sverige och denna sidan skall både ses som en katalog över de som gör och en belöning/incitament för att de skall börja/fortsätta, i den mån det har betydelse ;-).

kthchalmerskapitalFörst ut att börja blogga, såvitt jag vet, var KTHChalmerskapital. Där Joakim har varit en drivande kraft bakom bloggandet. KTHChalmerskapital fokuserar en hel del på sina egna projekt men skriver då och då också om riskkapitalindustrin. De är fokuserade på tidigare projekt och driver idag två fonder med resurser på 254 MSEK. Elva investeringar är gjorda varav två avyttringar.Läs KTHChalmerskapitals blogg här.

creandumCreandum är ett svenskt riskkapitalbolag med internationellt fokus. De driver en blogg som heter VC-persectives där alla Creandums investmentmanagers bloggar. Jag tycker detta är hedervärt och det är en blogg av väldigt hög kvalite. Faktum är att är man i riskkapital/entreprenörsindustrin bör man vakta denna. Läs Creandums blogg här

About

Christian Rudolf, mitt Entreprenörskap är sökbyrån Topdog.nu, där jag hjälper stora Svenska företag med deras SEO. Även privat är jag en nätnörd men är även förtjust i matlagning, fika, mopsar & friluftsliv.
Du hittar mig på Twitter här

Trackbacks

  1. […] finns det även en sida om svenska riskapitalbloggar i Sverige här på Disruptive, precis som vår sida om svenska entreprenörsbloggar. Det är ännu […]

Speak Your Mind

*