Sidkarta | Disruptive RSS | Kommentarer RSS

Sökmotoroptimering

Här finner du Sökkonsulterna Christian Rudolf och Magnus Bråths åsikter och insikter i ämnet SEO! Vi är båda med svenska mått mätt, seniora inom Sök, då vi bägge jobbat med internationell SEO i högkonkurrensegment som tex Gambling i flera år. Utöver det driver vi varsin sökbyrå, Bråth AB och Topdog Sökmotoroptimering. Oavsett vad du vill lära dig, hur du skaffar länkar, hur du gör onsite SEO (för tex Wordpress), keywordanalys, teknisk SEO, hur den svenska sökbranschen fungerar eller hur du skall mäta och utvärdera sökmotoroptimering, så finner du +80 artiklar med vår SEO & Sökkunskap här! Du kan också fråga oss på Twitter om det är något du undrar över eller vill lära dig om Google och sökmarknadsföring

Så började jag med sökmotoroptimering

  Svenska SEO-branschen har blivit allt större. Det har växt från att vara en relativt liten företeelse till att vara en riktig bransch på bara några år. Jag har haft fördelen att få utvecklas tillsammans med branschen i princip så länge den funnits i Sverige. Idag gör jag en tillbakablick. Det är lättare att komma in […]

Håkan Persson berättar om hur han nådde toppen på Sökmotoroptimering i Google

Håkan Persson sökmotorkonsult

Håkan Persson, sökmotorkonsult berättar hur han tog sin webbsida till Toppen i Google. Lyssna på hans historia här!

Brath år 3, så blir det

Brath Logo

Det är dags för den tredje årsredovisningen här på Disruptive. Det här har varit våra framgångar, motgångar, succéer och misstag under året. Vi är inte riktigt framme vid årets slut än (det slutar i augusti för oss), men siffrorna ser ut att vara säkra, ta dem för vad de är. Om du är en Disruptiveläsare […]

Analys av Vivamediaaffären!

I måndags slogs bolagen Mediaanalys och Mediaview till Vivamedia. Man är idag en jätte på den svenska sökmarknaden med en byråintäkt på +100 MSEK. I denna bloggposten analyseras affären och Mediaanalys VD Henrik Zobal intervjuas. Klicka här för en djupdykning i den svenska sökbranschen!

Passar du i Sveriges modernaste accelerator?

Brath Accelerator öppnar dörrarna den 1:a oktober. Då vill vi ha 3 till 5 hungriga företag på plats som är beredda att växa. Låt oss investera i ditt företag.

SEO har blivit luddigare

Sökmotoroptimering har blivit allt mindre rättframt. Det är långt ifrån den gamla modellen, bygga landningssida, bygga länkar till den med exakt ankartext och håva in positioner om du vill vara framgångsrik inom SEO idag. Här förklarar jag min holistiska modell för sökmotoroptimering med ett enkelt exempel.

Föreläsning i SEO, lyssna hur Proffsen gör!

Lyssna & lär av sökmotorproffset Christian Rudolf! Behöver du en föreläsare till din konferens, semenarie eller företag om sök bör du ringa mig på 0708140833. Jag har +10000 timmars erfarenhet av SEO och jag kan berätta hur du verkligen gör, för att lyckas i Google, oavsett vilken typ av företag du driver eller vilka problem du har inom sökmotoroptimering.

“Guldläge på nätet”- En väg ut ur Arbetslösheten

Guldläge på nätet är hitintills den mest heltäckande och grundläggande boken om sökmotoroptimering(SEO) som skrivits på svenska. Just nu finns det säkert 20 lediga jobb som junior sökmotorkonsult i Stockholm Läser du denna och gör vad som står i den, kommer det dramatiskt öka sannolikheten att du får jobb som junior sökmotorkonsult. Läs mer hur jag resonerar här kring kunskap och arbete.

Såhär rätt gissade jag om SEO inför 2013

Här utvärderar jag mina framtidsgissningar kring sökmotoroptimering i Sverige, som jag gjorde i december, för ett år sedan. Då gjorde jag 8 gissningar och det visar sig att jag hade rätt i 5 av dem. Jag vill ändå peka på att det är intressant att läsa min utvärdering. Vill man förstå SEO branschen och de krafter som är i rörelse, är detta intressant information.

Idag Lanserar jag Topdog Sökmotorkonsult

Idag lanserar jag Topdog Sökmotoroptimering! Jag har under flera år arbetat som frilansare inom SEO och i vintras bestämde jag mig för att göra slag i saken att försöka skala mitt företag. Jag vill ta min version av SEO till marknaden och hjälpa nya och nuvarande kunder att bygga en komparativ fördel genom att dominera sin vertikal i Google.

Google+