Sidkarta | Disruptive RSS | Kommentarer RSS

Äntligen någon som inspirerats av Disruptives affärsideer!

För några veckor sedan höll jag ett föredrag på SEO-träffen som ordnades av Simon och Per. Under kvällens diskussion visade sig att snubbarna bakom Agent Interactive hade tagit intryck av en av mina affärsideer, Affiliate Academy. För er som inte vet det så jobbar Agent Interactive med prestationsbaserad marknadsföring och internetmarknadsföring. Affiliate marknadsföring är en del av deras produktmix

Joakim Epstein som startat företaget och Nikke Lindqvist hade reggat domänen Affiliate Academy för de gillade verkligen tanken. Nu är såklart så att man inte bara startar ett projekt men Agent Interactive gillade affärsiden så mycket att de reggade domäner kring ämnet. Mina tankar inspirerade dem till handling! För mig är det stort!

Jag tycker framför allt ni som lagt upp avdelningar på era bloggar skall låta er inspieras av detta. Era ord och handlingar kan få betydelse när ni minst anar det. För er som ännu inte gjort, vad väntar ni på?

Har ni ingen blogg eller vill ni inte skriva på er blogg om era affärsideer kan ni alltid göra det här hos oss. Vi bjuder in er att skriva om era affärsideer!

About

Christian Rudolf, mitt Entreprenörskap är sökbyrån Topdog.nu, där jag hjälper stora Svenska företag med deras SEO. Även privat är jag en nätnörd men är även förtjust i matlagning, fika, mopsar & friluftsliv.
Du hittar mig på Twitter här

Disruptive.nu - Av Entreprenörer, för entreprenörer

Sommaren 2007 satt vi på Peters varma balkong och tyckte vi skulle göra något. Resultat är det du ser här, Disruptive.nu en blogg om Entreprenörskap och Internet. Vi tyckte att samtalet om Entreprenörskap & Företagande var något vi inte kände igen oss i. Det är inte så konstigt då samtalet om entreprenörskap inte domineras av entreprenörer & Företagare, utan av institutioner eller personer vars finansiering kommer från det offentliga. Vi ville bli en något annorlunda röst och berätta om vår verkligheten och de historier om entreprenörskap vi upplevt eller fått berättade för oss.

Hos Disruptive kommer du väldigt sällan finna artiklar om hur man sparar pengar på skatten eller den optimala juridiska strukturen på ditt företag Här finner du istället personliga berättelser om entreprenörskap som är underhållande, personliga och lärorika. Både våra egna entreprenörsberättelser men även andras i video och intervjuformat.

Internet och Sociala Medier-Vår tids revolution

Alla vi fyra som skriver här, är engagerade i Internet. Det är vår arena och ett språk vi pratar nästan flytande. Internet är också vår tids revolution, en historisk händelse för mänskligheten som vi inte fullo kommer förstå förrän vi sitter på hemmet och byter historier. Vårt entreprenörskap är också nära kopplat till denna förändring av vårt samhälle och ekonomi.Vi som skriver här har tillsammans drivit företag inom de flesta aspekter av internet, alltifrån mobilapputveckling till sökmotorprojekt. Hos disruptive finner du guider och steg för steg artiklar kring olika problem på internet men också djupare filosofiska artiklar om vad internet är, konsekvenser och hur vi nog måste förhålla oss till Internet.

Sökmotoroptimering & Sökmarknadsföring

Det är svårt att skriva om internet utan att prata om sök och Google, det är dessutom mitt, Christians, yrke, då jag driver en byrå, specialiserad på högkonkurrensvertikaler i Google. Sök är den mest komplexa formen av marknadsföring som finns idag. Här på disruptive försöker jag även spegla sök ur lite speciella perspektiv, exempelvis, diskussion om ekosystemet sök eller hacking. Även sökmotorbranschen i skandinavien är utsatt för granskning och diskussion.

Google+