Sidkarta | Disruptive RSS | Kommentarer RSS

Affärsideer för entreprenörer!

För en gång skull läser jag faktiskt SpringWise nyhetsbrev om affärsideer. Där finns det faktiskt några affärsideer för entreprenörer:

CMyPitch.com är en tjänst där entreprenörer kan göra en videopitch av sin ide eller företag. Denna video kan därefter ses av affärsängar och investeror. Som SpringWise säger: “Youtube möter Dragons den“. På CMyPitch.com hittar man också uppslag kring Franschise, köpa företag och samarbeten. Detta är kanske ett koncept för Bolagsplatsen för att få en större transparans i affärerna och större möjlighet att verkligen SÄLJA sina företag, för entreprenörer och företagare.

Här kan du få publicetet för din affärside

Här skriver Peter och jag om våra affärsideer

About

Christian Rudolf, mitt Entreprenörskap är sökbyrån Topdog.nu, där jag hjälper stora Svenska företag med deras SEO. Även privat är jag en nätnörd men är även förtjust i matlagning, fika, mopsar & friluftsliv.
Du hittar mig på Twitter här

Comments

  1. Hej! Vilken trevlig idé. Alla nya sätt att öka sin exponering inför en försäljning av sitt företag är bra. Detta tror jag skulle kunna vara en bra ny innovativ tjänst för CorpTrader. Företagsförmedling och bra exponering av företag till salu via nya tjänster tror jag att personerna bakom CorpTrader kan vara intresserade av. /Gert

Disruptive.nu - Av Entreprenörer, för entreprenörer

Sommaren 2007 satt vi på Peters varma balkong och tyckte vi skulle göra något. Resultat är det du ser här, Disruptive.nu en blogg om Entreprenörskap och Internet. Vi tyckte att samtalet om Entreprenörskap & Företagande var något vi inte kände igen oss i. Det är inte så konstigt då samtalet om entreprenörskap inte domineras av entreprenörer & Företagare, utan av institutioner eller personer vars finansiering kommer från det offentliga. Vi ville bli en något annorlunda röst och berätta om vår verkligheten och de historier om entreprenörskap vi upplevt eller fått berättade för oss.

Hos Disruptive kommer du väldigt sällan finna artiklar om hur man sparar pengar på skatten eller den optimala juridiska strukturen på ditt företag Här finner du istället personliga berättelser om entreprenörskap som är underhållande, personliga och lärorika. Både våra egna entreprenörsberättelser men även andras i video och intervjuformat.

Internet och Sociala Medier-Vår tids revolution

Alla vi fyra som skriver här, är engagerade i Internet. Det är vår arena och ett språk vi pratar nästan flytande. Internet är också vår tids revolution, en historisk händelse för mänskligheten som vi inte fullo kommer förstå förrän vi sitter på hemmet och byter historier. Vårt entreprenörskap är också nära kopplat till denna förändring av vårt samhälle och ekonomi.Vi som skriver här har tillsammans drivit företag inom de flesta aspekter av internet, alltifrån mobilapputveckling till sökmotorprojekt. Hos disruptive finner du guider och steg för steg artiklar kring olika problem på internet men också djupare filosofiska artiklar om vad internet är, konsekvenser och hur vi nog måste förhålla oss till Internet.

Sökmotoroptimering & Sökmarknadsföring

Det är svårt att skriva om internet utan att prata om sök och Google, det är dessutom mitt, Christians, yrke, då jag driver en byrå, specialiserad på högkonkurrensvertikaler i Google. Sök är den mest komplexa formen av marknadsföring som finns idag. Här på disruptive försöker jag även spegla sök ur lite speciella perspektiv, exempelvis, diskussion om ekosystemet sök eller hacking. Även sökmotorbranschen i skandinavien är utsatt för granskning och diskussion.

Google+