Sidkarta | Disruptive RSS | Kommentarer RSS

Moyume nominerat till Årets Multimediatjänst!

Julen kom tydligen tidigt i år! Igår fick jag en inbjudan att deltaga vid dagens tillkännagivande av årets nomineringar till Guldmobilen. Det är tidningarna Mobil och Mobil:Business som i samband med deras arrangemang Mobilgalan delar ut utmärkelsen Guldmobilen i ett 10-tal olika kategorier.

Att Moyume överhuvudtaget hade förslagits till nominering var givetvis smickrande och att sen faktiskt bli nominerad av Mobilgalans jury i kategorin Årets Multimediatjänst blev en glad överraskning! Moyume befinner sig i gott sällskap med Mobispine och Bambuser och utan att låta som en god förlorare tror jag att Bambuser kommer att roffa åt sig priset men det är dom också väl värda.

Den 6 November äger Mobilgalan rum och då utses vinnarna.

 

 

About

Peter Sandberg är en serieentreprenör som bland annat grundade Funplanet som var en av Sveriges ledande webbsajter under slutet av 90-talet. Peters senaste projekt är Megalessons.com

Comments

 1. Grattis till nomineringen! 🙂

 2. Jimmy says:

  Grattis till nomineringen!! 🙂

 3. Grattis till nomineringen!

  Jag har precis börjat använda Moyume och jag är supernöjd…

  Det är en riktigt kul tjänst faktiskt, och den gör vår blogg klart mkt mer “levande”…

  God luck…

  Mvh

 4. Mattias says:

  Grattis och lycka till!

  Nu väntar man bara på ert api också 😉 Nu blev man ju tvungen att skaffa ett eget konto för inkommande MMS till Club Shoppinggatan.

 5. Diana says:

  Grattis!

  All uppmärksamhet är bra uppmärksamhet!

  Mvh Diana

 6. Rudolf says:

  Gratis Peter!

  Skönt att man hinner hem!

  Imorgon är det fiske, seriöst fiske i indiska oceanen!

 7. Pepe says:

  Duktigt jobbat och gentil gest till bambuser…

Disruptive.nu - Av Entreprenörer, för entreprenörer

Sommaren 2007 satt vi på Peters varma balkong och tyckte vi skulle göra något. Resultat är det du ser här, Disruptive.nu en blogg om Entreprenörskap och Internet. Vi tyckte att samtalet om Entreprenörskap & Företagande var något vi inte kände igen oss i. Det är inte så konstigt då samtalet om entreprenörskap inte domineras av entreprenörer & Företagare, utan av institutioner eller personer vars finansiering kommer från det offentliga. Vi ville bli en något annorlunda röst och berätta om vår verkligheten och de historier om entreprenörskap vi upplevt eller fått berättade för oss.

Hos Disruptive kommer du väldigt sällan finna artiklar om hur man sparar pengar på skatten eller den optimala juridiska strukturen på ditt företag Här finner du istället personliga berättelser om entreprenörskap som är underhållande, personliga och lärorika. Både våra egna entreprenörsberättelser men även andras i video och intervjuformat.

Internet och Sociala Medier-Vår tids revolution

Alla vi fyra som skriver här, är engagerade i Internet. Det är vår arena och ett språk vi pratar nästan flytande. Internet är också vår tids revolution, en historisk händelse för mänskligheten som vi inte fullo kommer förstå förrän vi sitter på hemmet och byter historier. Vårt entreprenörskap är också nära kopplat till denna förändring av vårt samhälle och ekonomi.Vi som skriver här har tillsammans drivit företag inom de flesta aspekter av internet, alltifrån mobilapputveckling till sökmotorprojekt. Hos disruptive finner du guider och steg för steg artiklar kring olika problem på internet men också djupare filosofiska artiklar om vad internet är, konsekvenser och hur vi nog måste förhålla oss till Internet.

Sökmotoroptimering & Sökmarknadsföring

Det är svårt att skriva om internet utan att prata om sök och Google, det är dessutom mitt, Christians, yrke, då jag driver en byrå, specialiserad på högkonkurrensvertikaler i Google. Sök är den mest komplexa formen av marknadsföring som finns idag. Här på disruptive försöker jag även spegla sök ur lite speciella perspektiv, exempelvis, diskussion om ekosystemet sök eller hacking. Även sökmotorbranschen i skandinavien är utsatt för granskning och diskussion.

Google+