Sidkarta | Disruptive RSS | Kommentarer RSS

Wisely Ger igen på Starcom Snyggt

Hittade denna via Jonas på Facebook idag. Hatten av för Wisely för de får Starcom att framstå som jubelidioter när de tycker de skall hänge sig åt lite varumärkesnyltande.

About

Christian Rudolf, mitt Entreprenörskap är sökbyrån Topdog.nu, där jag hjälper stora Svenska företag med deras SEO. Även privat är jag en nätnörd men är även förtjust i matlagning, fika, mopsar & friluftsliv.
Du hittar mig på Twitter här

Comments

 1. rudolf says:

  Ser nu att denna hände förra året
  http://www.digitalkommunikation.se/2010/10/desperata/

 2. Jonas says:

  Den där har de kört i några omgångar under de senaste åren faktiskt, är nog mest vänskaplig rivalitet med glimten i ögat 🙂

 3. rudolf says:

  Oavsett är det ett bra sätt att vända ett problem, till en möjlighet..

 4. Jonas says:

  Fick varning om blackhole exploit kit på digitalkommunikation.se när jag skulle kolla länken.

 5. Jakob says:

  Snyggt snyggt aldrig sett förr.

 6. Chris Andersson says:

  Haha, det där är på gränsen till oslagbart, jag garvar ihjäl mig.

 7. Leo says:

  hehe.. Kul när dem ger igen så snyggt. Tror också det är rivalitet med glimten i ögat 🙂

 8. rudolf says:

  Jonas, vilket system använder du?

 9. Jonas says:

  Chrome, var AVG som tjöt. Mailade deras webmaster som rensade upp lite skräpkod så det ska vara grönt.

 10. rudolf says:

  Schysst av dig Jonas!

 11. Pierre says:

  Klockrent 🙂

 12. Adam says:

  HAha, klockrent ju!

Disruptive.nu - Av Entreprenörer, för entreprenörer

Sommaren 2007 satt vi på Peters varma balkong och tyckte vi skulle göra något. Resultat är det du ser här, Disruptive.nu en blogg om Entreprenörskap och Internet. Vi tyckte att samtalet om Entreprenörskap & Företagande var något vi inte kände igen oss i. Det är inte så konstigt då samtalet om entreprenörskap inte domineras av entreprenörer & Företagare, utan av institutioner eller personer vars finansiering kommer från det offentliga. Vi ville bli en något annorlunda röst och berätta om vår verkligheten och de historier om entreprenörskap vi upplevt eller fått berättade för oss.

Hos Disruptive kommer du väldigt sällan finna artiklar om hur man sparar pengar på skatten eller den optimala juridiska strukturen på ditt företag Här finner du istället personliga berättelser om entreprenörskap som är underhållande, personliga och lärorika. Både våra egna entreprenörsberättelser men även andras i video och intervjuformat.

Internet och Sociala Medier-Vår tids revolution

Alla vi fyra som skriver här, är engagerade i Internet. Det är vår arena och ett språk vi pratar nästan flytande. Internet är också vår tids revolution, en historisk händelse för mänskligheten som vi inte fullo kommer förstå förrän vi sitter på hemmet och byter historier. Vårt entreprenörskap är också nära kopplat till denna förändring av vårt samhälle och ekonomi.Vi som skriver här har tillsammans drivit företag inom de flesta aspekter av internet, alltifrån mobilapputveckling till sökmotorprojekt. Hos disruptive finner du guider och steg för steg artiklar kring olika problem på internet men också djupare filosofiska artiklar om vad internet är, konsekvenser och hur vi nog måste förhålla oss till Internet.

Sökmotoroptimering & Sökmarknadsföring

Det är svårt att skriva om internet utan att prata om sök och Google, det är dessutom mitt, Christians, yrke, då jag driver en byrå, specialiserad på högkonkurrensvertikaler i Google. Sök är den mest komplexa formen av marknadsföring som finns idag. Här på disruptive försöker jag även spegla sök ur lite speciella perspektiv, exempelvis, diskussion om ekosystemet sök eller hacking. Även sökmotorbranschen i skandinavien är utsatt för granskning och diskussion.

Google+