Sidkarta | Disruptive RSS | Kommentarer RSS

Platsannons: Entreprenör Sökes

Är du den vi söker?

Du är redo att ta itu med allt. Och då menar vi allt. Från att köpa kopieringspapper, städa och administrera, till att ta tuffa strategiska beslut. Du har en enorm drivkraft och räds inte att arbeta sena nätter om det behövs men vi kan tyvärr inte garantera övertidsersättning.

Du har ingen självklar semester utan ser helt enkelt till att jobba när kunderna kräver det – och det är dessutom ditt fulla ansvar att hela tiden skaffa fler.

Arbetar du tillräckligt bra kan vi eventuellt underlätta arbetsbelastningen med ytterligare personal. Vi har tyvärr ingen möjlighet att hjälpa dig att hitta rätt person, det är något vi anser ingår i dina arbetsuppgifter. Det är också ditt ansvar att se till att personen i fråga kommer igång med sitt jobb och blir lönsam. Vi har tyvärr ingen möjlighet att betala för den här anställningen, det är de pengar du genererar som måste betala personens lön, sjukförsäkringar, arbetsgivaravgifter, sociala avgifter, skatter och eventuella andra utgifter.

Det är även ditt ansvar att se till att moms, skatt och räkningar betalas in i rätt tid varje månad för att slippa onödiga juridiska följder – sköter du inte detta riskerar du inte bara ditt jobb – du blir av med det.

Tyvärr kan vi heller inte garantera att du får full lön om du inte lyckas med ditt arbete under en månad.

Vi räknar också med att du i princip aldrig är sjuk, det blir tyvärr för olönsamt för oss och i förlängningen riskerar vi att tappa kunder, något vi inte kan acceptera.

Vi ser även att du har goda kunskaper kring ekonomi, marknadsföring, sälj och samhället i stort. Stor vikt läggs vid personlighet och förmåga att bygga nätverk.

Välkommen med din ansökan!

 

lina-skandevallDetta är ett gästinlägg av Lina Skandevall som driver kommunikationsbyrån Skandevall Media AB i Norrköping sedan nio år tillbaka, främst med kundtidningar, artiklar, nyhetsbrev och PR. Arbetar med Svenskt Näringsliv, Steen & Ström, bostadsföretag, turistföretag, kommuner och marknadsbolag. Höjer ofta rösten när det gäller näringspolitik och agerar ofta åsiktsmaskin eller moderator i frågan. Sjukligt beroende av resor, skriver en hel del resereportage, pratar i radio, älskar mat och trivs trots storstadslängtan bäst på landet. Vill ni lyssna mer på Lina hittar ni henne på twitter här där hon är mycket aktiv

About

Christian Rudolf, mitt Entreprenörskap är sökbyrån Topdog.nu, där jag hjälper stora Svenska företag med deras SEO. Även privat är jag en nätnörd men är även förtjust i matlagning, fika, mopsar & friluftsliv.
Du hittar mig på Twitter här

Comments

 1. Per Nilsson says:

  Stort plus ett på denna artikel!

  Ibland undrar man varför man gör som man gör och inte bara tar en vanlig fast anställning 🙂

  //Per Nilsson

 2. Spännande med utmaningar, vart skickar man ansökan??
  // Emil

 3. rudolf says:

  @emil
  Näringsdepartmentet, de behöver sådana som du, men se till att du får ngt att säga till om bara 😉

 4. Palle Lilja says:

  Ger en talande bild av uppgiften.
  Hoppas det kommer många ansökningar.

 5. Martin says:

  Om jag inte redan drev eget bolag hade jag gärna sökt!

 6. Klockren platsannons! Tack för att du öppnar folks ögon. Jag delar omedelbart vidare!

 7. Lina S says:

  Tack snälla för fina ord. Sprid på!

 8. Lina Skandevall says:

  Tack snälla – ansökningarna dräller in! Eller inte. Men däremot diskussionen omkring företagarens villkor. Kul!

 9. Emelie says:

  Tufft jobb! 8)

 10. Finnes: Kreativ visionär utan tyglar som vill ha en fri roll.

 11. Fredrik Bodin says:

  Låter inte som en entreprenör ni söker, snarare en administratör med huvudet på skaft. Ofta ett motsatsförhållande mellan administration och entreprenörskap.

 12. Underbart! Mycket bra sätt att belysa ett problem som är viktigt för vår gemensamma framtid. hur värnar vi om jobbskaparna? Här ska delas vidare…

Disruptive.nu - Av Entreprenörer, för entreprenörer

Sommaren 2007 satt vi på Peters varma balkong och tyckte vi skulle göra något. Resultat är det du ser här, Disruptive.nu en blogg om Entreprenörskap och Internet. Vi tyckte att samtalet om Entreprenörskap & Företagande var något vi inte kände igen oss i. Det är inte så konstigt då samtalet om entreprenörskap inte domineras av entreprenörer & Företagare, utan av institutioner eller personer vars finansiering kommer från det offentliga. Vi ville bli en något annorlunda röst och berätta om vår verkligheten och de historier om entreprenörskap vi upplevt eller fått berättade för oss.

Hos Disruptive kommer du väldigt sällan finna artiklar om hur man sparar pengar på skatten eller den optimala juridiska strukturen på ditt företag Här finner du istället personliga berättelser om entreprenörskap som är underhållande, personliga och lärorika. Både våra egna entreprenörsberättelser men även andras i video och intervjuformat.

Internet och Sociala Medier-Vår tids revolution

Alla vi fyra som skriver här, är engagerade i Internet. Det är vår arena och ett språk vi pratar nästan flytande. Internet är också vår tids revolution, en historisk händelse för mänskligheten som vi inte fullo kommer förstå förrän vi sitter på hemmet och byter historier. Vårt entreprenörskap är också nära kopplat till denna förändring av vårt samhälle och ekonomi.Vi som skriver här har tillsammans drivit företag inom de flesta aspekter av internet, alltifrån mobilapputveckling till sökmotorprojekt. Hos disruptive finner du guider och steg för steg artiklar kring olika problem på internet men också djupare filosofiska artiklar om vad internet är, konsekvenser och hur vi nog måste förhålla oss till Internet.

Sökmotoroptimering & Sökmarknadsföring

Det är svårt att skriva om internet utan att prata om sök och Google, det är dessutom mitt, Christians, yrke, då jag driver en byrå, specialiserad på högkonkurrensvertikaler i Google. Sök är den mest komplexa formen av marknadsföring som finns idag. Här på disruptive försöker jag även spegla sök ur lite speciella perspektiv, exempelvis, diskussion om ekosystemet sök eller hacking. Även sökmotorbranschen i skandinavien är utsatt för granskning och diskussion.

Google+