Sidkarta | Disruptive RSS | Kommentarer RSS

Kolla Draknästet Live på Stockholms Handelskammare…

Onsdagen den 16 november anordnar Stockholms Handelskammare en kväll där unga Entreprenörer kan pitcha live mot “fyra drakar” inför publik. Jag lyssnade på detta för ca ett år sedan och hade en väldigt trevlig kväll. För mig är detta entreprenörskap och underhållning blandad till en väldigt smaklig mix!

Så vilka är drakarna?

Douglas Roos är entreprenör och driver nyhetssajten nyheter24.se . Han grundade tidigare spelbolaget Ladbrokes Norden. Douglas var en av drakarna i Draknästet på TV.

Susanna Falkengren, också en av drakarna i Draknästet på TV, är advokat och affärsjurist, men även entreprenör och grundare av riskkapitalbolaget Exipos Investhar.

Anna-Carin Månsson är entreprenör och bland annat grundare av callcenterföretaget Exit Marketing AB, samt grundare och partner i affärsängelfonden Theia.

Gustaf Douglas är företagare och bland annat storägare i Securitas och Assa Abloy. Genom investmentbolaget Latour investerar han i företag med stark utvecklingspotential.

Hur gör jag för att lyssna?

Anmälan: senast 14 november till event[email protected] Det är en kostnad på 400 SEK om du är över 25 år

Läs mer om kvällen här

About

Christian Rudolf, mitt Entreprenörskap är sökbyrån Topdog.nu, där jag hjälper stora Svenska företag med deras SEO. Även privat är jag en nätnörd men är även förtjust i matlagning, fika, mopsar & friluftsliv.
Du hittar mig på Twitter här

Comments

  1. Erik says:

    Hade varit riktigt kul och om jag varit i Sverige hade det varit givet!

  2. Erik Starck says:

    Missade tyvärr, var det bra?

  3. Christian says:

    Väldigt bra, skall se om jag inte hinner skriva ned några tankar i helgen!

Trackbacks

  1. […] gick jag till Stockholms handelskammare för att lyssna på deras version av Draknästet. Detta är ett format som jag älskar. När Svt körde Draknästet var vi ett helt gäng som satt […]

Speak Your Mind

*

Google+