Sidkarta | Disruptive RSS | Kommentarer RSS

En post som är värd mer uppmärksamhet!

Jag skrev för ca två veckor sedan en post om entreprenörskapet i Gnosjö och vad vi kan lära oss av det av dem kring generositet och samarbete. I det tysta har det varit bra debatt på det inlägget. En moderat riksdagskvinna och kommunalrådet i Gnösjö har lämnat sina synpunkter. Läsare från Småland har också skrivit om sina erfarenheter kring Gnosjöandan, både postiva och negativa! Den är värd att gå tillbaka till!

Här hitter du Disruptives tankar för entreprenörer!

About

Christian Rudolf, mitt Entreprenörskap är sökbyrån Topdog.nu, där jag hjälper stora Svenska företag med deras SEO. Även privat är jag en nätnörd men är även förtjust i matlagning, fika, mopsar & friluftsliv.
Du hittar mig på Twitter här

Comments

 1. Bengt-Arne Vedin says:

  Tandsbyn i Jämtland slår dock Gnosjö. Intressant bakgrund.

 2. Razmus says:

  Det är Gnosjö du menar och inte Gnösjo eller? 🙂

 3. B-A: Vad är Tandsbyn för något?

  Rudolf: Men kommunalrådet Lars-Åke missade fortfarande att länka till sin egen blogg va? http://blogg.gnosjo.eu/

 4. Johan Söderberg says:

  Bra kommentarer berikar minst lika mycket som bra blogginlägg. Fortsätt att sätta fokus på bra kommentarer!!

 5. Rudolf says:

  helt riktigt Johan, en blog är ingen monolog, det är dialog!

 6. Rudolf says:

  CJ Ett entreprenörsparadis i Jämtland!. Bara hört om dem rycktesvägen. Finns säkert en del uppsatser i ämnet.

 7. Rudolf says:

  Tack Razmus, Nu har jag ändrat!

Speak Your Mind

*

Disruptive.nu - Av Entreprenörer, för entreprenörer

Sommaren 2007 satt vi på Peters varma balkong och tyckte vi skulle göra något. Resultat är det du ser här, Disruptive.nu en blogg om Entreprenörskap och Internet. Vi tyckte att samtalet om Entreprenörskap & Företagande var något vi inte kände igen oss i. Det är inte så konstigt då samtalet om entreprenörskap inte domineras av entreprenörer & Företagare, utan av institutioner eller personer vars finansiering kommer från det offentliga. Vi ville bli en något annorlunda röst och berätta om vår verkligheten och de historier om entreprenörskap vi upplevt eller fått berättade för oss.

Hos Disruptive kommer du väldigt sällan finna artiklar om hur man sparar pengar på skatten eller den optimala juridiska strukturen på ditt företag Här finner du istället personliga berättelser om entreprenörskap som är underhållande, personliga och lärorika. Både våra egna entreprenörsberättelser men även andras i video och intervjuformat.

Internet och Sociala Medier-Vår tids revolution

Alla vi fyra som skriver här, är engagerade i Internet. Det är vår arena och ett språk vi pratar nästan flytande. Internet är också vår tids revolution, en historisk händelse för mänskligheten som vi inte fullo kommer förstå förrän vi sitter på hemmet och byter historier. Vårt entreprenörskap är också nära kopplat till denna förändring av vårt samhälle och ekonomi.Vi som skriver här har tillsammans drivit företag inom de flesta aspekter av internet, alltifrån mobilapputveckling till sökmotorprojekt. Hos disruptive finner du guider och steg för steg artiklar kring olika problem på internet men också djupare filosofiska artiklar om vad internet är, konsekvenser och hur vi nog måste förhålla oss till Internet.

Sökmotoroptimering & Sökmarknadsföring

Det är svårt att skriva om internet utan att prata om sök och Google, det är dessutom mitt, Christians, yrke, då jag driver en byrå, specialiserad på högkonkurrensvertikaler i Google. Sök är den mest komplexa formen av marknadsföring som finns idag. Här på disruptive försöker jag även spegla sök ur lite speciella perspektiv, exempelvis, diskussion om ekosystemet sök eller hacking. Även sökmotorbranschen i skandinavien är utsatt för granskning och diskussion.

Google+