Sidkarta | Disruptive RSS | Kommentarer RSS

Brinova-Ett blogföredöme inom företagsbloggande

Mitt inlägg om företagsbloggande i måndags har engagerat många. Det har strömmat in tips och kommentar och min mailbox blev snabbt stressad. Jag kommer inte att behöva leta företagsbloggar på länge utan bara äta mig igenom alla tipsen. Jag skall försöka lägga upp en företagsblogg om dagen och efter sommaren kommer det vara en rätt bra sida om företagsbloggar.

Brinova-företagsbloggEtt tips jag fick är värt att prioriteras. Jesper ÅströmHalvarsson och Halvarsson skrev i en kommentar om ett börsnoterat företag som bloggar. Brinova, ett fastighetsbolag från Helsingborg som är värdetat till ca 2,5 Miljarder SEK. Jag tycker detta är föredömligt och värt att lyftas upp. Dock undrar jag var Halvarson&Halvarson har sin företagsblogg 😉

Bara för att jag får mycket tips behöver ni inte tveka om att tipsa mig. Jag kommer svara på alla mail även om det tar lite tid. Jag hoppas ni är förstående.

About

Christian Rudolf, mitt Entreprenörskap är sökbyrån Topdog.nu, där jag hjälper stora Svenska företag med deras SEO. Även privat är jag en nätnörd men är även förtjust i matlagning, fika, mopsar & friluftsliv.
Du hittar mig på Twitter här

Comments

 1. Hejsan,

  Vi använder oss idag av en Intern blogg samt publicerar artiklar på externwebben. Efter sommaren kommer även en extern blogg upp om online media på adressen online-pr.se.

  Så snart kommer även vi igång 🙂

  //Jesper

 2. Jesper, tack för recensionen. Du är med och formar Brinovas framtida blogg 😉
  /Jonas

 3. Magnus says:

  Superkul (inte minst för mig) att det är ett fastighetsbolag som imponerar!
  Tackar för tipset.

  @ Jonas: bra jobbat, fortsätt så

Trackbacks

 1. Online PR | Disruptive om företagsbloggande says:

  […] på Disruptive startade för några veckor sedan ett initiativ för Sveriges bästa infosida om företagsbloggande. […]

Disruptive.nu - Av Entreprenörer, för entreprenörer

Sommaren 2007 satt vi på Peters varma balkong och tyckte vi skulle göra något. Resultat är det du ser här, Disruptive.nu en blogg om Entreprenörskap och Internet. Vi tyckte att samtalet om Entreprenörskap & Företagande var något vi inte kände igen oss i. Det är inte så konstigt då samtalet om entreprenörskap inte domineras av entreprenörer & Företagare, utan av institutioner eller personer vars finansiering kommer från det offentliga. Vi ville bli en något annorlunda röst och berätta om vår verkligheten och de historier om entreprenörskap vi upplevt eller fått berättade för oss.

Hos Disruptive kommer du väldigt sällan finna artiklar om hur man sparar pengar på skatten eller den optimala juridiska strukturen på ditt företag Här finner du istället personliga berättelser om entreprenörskap som är underhållande, personliga och lärorika. Både våra egna entreprenörsberättelser men även andras i video och intervjuformat.

Internet och Sociala Medier-Vår tids revolution

Alla vi fyra som skriver här, är engagerade i Internet. Det är vår arena och ett språk vi pratar nästan flytande. Internet är också vår tids revolution, en historisk händelse för mänskligheten som vi inte fullo kommer förstå förrän vi sitter på hemmet och byter historier. Vårt entreprenörskap är också nära kopplat till denna förändring av vårt samhälle och ekonomi.Vi som skriver här har tillsammans drivit företag inom de flesta aspekter av internet, alltifrån mobilapputveckling till sökmotorprojekt. Hos disruptive finner du guider och steg för steg artiklar kring olika problem på internet men också djupare filosofiska artiklar om vad internet är, konsekvenser och hur vi nog måste förhålla oss till Internet.

Sökmotoroptimering & Sökmarknadsföring

Det är svårt att skriva om internet utan att prata om sök och Google, det är dessutom mitt, Christians, yrke, då jag driver en byrå, specialiserad på högkonkurrensvertikaler i Google. Sök är den mest komplexa formen av marknadsföring som finns idag. Här på disruptive försöker jag även spegla sök ur lite speciella perspektiv, exempelvis, diskussion om ekosystemet sök eller hacking. Även sökmotorbranschen i skandinavien är utsatt för granskning och diskussion.

Google+