Sidkarta | Disruptive RSS | Kommentarer RSS

Proffsiga videopitchar från Cinemavision

I Augusti presenterade jag några videopitchar från svenska startups. Cinemavision som faktiskt jobbar med att producera video åt andra har gjort två proffsiga filmer åt sig själva:

 

 

Filmerna gör bra reklam för Cinemavision och hade jag behov av att få en reklamfilm producerad av dem skull jag själv definitivt prata med dem.

Jag ser gärna att ni som har egna videos skickar in dem!

About

Peter Sandberg är en serieentreprenör som bland annat grundade Funplanet som var en av Sveriges ledande webbsajter under slutet av 90-talet. Peters senaste projekt är Megalessons.com

Comments

 1. Jimmy says:

  Dem kan sin grej. 🙂

 2. Julbord Göteborg says:

  Riktigt schyssta filmer. Jag tror absolut att det kan löna sig i att låta proffs göra en film för att pitcha en idé. Bra mycket roligare än en powerpoint presentation… 🙂

 3. thouandwhats says:

  mkt talangfulla grabbar.. hoppas alla ser det!

 4. Henrik Ahlen says:

  Onekligen kul och proffsiga teasers. Och jag gillar deras hemsida som känns pigg och passar deras syfte. Men en lite detalj retar mig där: det finns ingen som helst information om vilka personerna bakom är eller ens vilken stad företaget verkar i!

 5. Till Henrik,

  tack för kommentarerna! Angående att det inte finns info om oss som driver Cinemavision har du rätt… Dock är det just därför vi har gjort dessa 2 videos, vi vill hellre “visa” det i video än i textform.

  Angående staden, så är det lite med avsikt. Vi har kontor i Stockholm och Västerås, men vi vill inte “låsa” oss geografiskt, iom att vi kan ta uppdrag från kunder i hela Sverige, så därför har vi valt att inte skriva om någon specifik stad vi verkar i. Vi verkar i hela Sverige 🙂

  Mvh

 6. Magnus says:

  Onekligen en bra presentation. Jag är alltid ganska kritisk mot film men det här väckte faktiskt mitt intresse också.

Speak Your Mind

*

Disruptive.nu - Av Entreprenörer, för entreprenörer

Sommaren 2007 satt vi på Peters varma balkong och tyckte vi skulle göra något. Resultat är det du ser här, Disruptive.nu en blogg om Entreprenörskap och Internet. Vi tyckte att samtalet om Entreprenörskap & Företagande var något vi inte kände igen oss i. Det är inte så konstigt då samtalet om entreprenörskap inte domineras av entreprenörer & Företagare, utan av institutioner eller personer vars finansiering kommer från det offentliga. Vi ville bli en något annorlunda röst och berätta om vår verkligheten och de historier om entreprenörskap vi upplevt eller fått berättade för oss.

Hos Disruptive kommer du väldigt sällan finna artiklar om hur man sparar pengar på skatten eller den optimala juridiska strukturen på ditt företag Här finner du istället personliga berättelser om entreprenörskap som är underhållande, personliga och lärorika. Både våra egna entreprenörsberättelser men även andras i video och intervjuformat.

Internet och Sociala Medier-Vår tids revolution

Alla vi fyra som skriver här, är engagerade i Internet. Det är vår arena och ett språk vi pratar nästan flytande. Internet är också vår tids revolution, en historisk händelse för mänskligheten som vi inte fullo kommer förstå förrän vi sitter på hemmet och byter historier. Vårt entreprenörskap är också nära kopplat till denna förändring av vårt samhälle och ekonomi.Vi som skriver här har tillsammans drivit företag inom de flesta aspekter av internet, alltifrån mobilapputveckling till sökmotorprojekt. Hos disruptive finner du guider och steg för steg artiklar kring olika problem på internet men också djupare filosofiska artiklar om vad internet är, konsekvenser och hur vi nog måste förhålla oss till Internet.

Sökmotoroptimering & Sökmarknadsföring

Det är svårt att skriva om internet utan att prata om sök och Google, det är dessutom mitt, Christians, yrke, då jag driver en byrå, specialiserad på högkonkurrensvertikaler i Google. Sök är den mest komplexa formen av marknadsföring som finns idag. Här på disruptive försöker jag även spegla sök ur lite speciella perspektiv, exempelvis, diskussion om ekosystemet sök eller hacking. Även sökmotorbranschen i skandinavien är utsatt för granskning och diskussion.

Google+