Sidkarta | Disruptive RSS | Kommentarer RSS

EntreprenörsTweetup torsdagen den 28 okt

Nu är det dags för en ny Tweetup för Entreprenörer. Torsdagen den 28 okt samlas vi i BrandEyes lokaler på Kungsgatan 50, kl 1800 för att dela tankar kring entreprenörskap och prata entreprenörskap.

Vad är EntreprenörsTweetups?

Har du ett intresse av Entreprenörskap eller är entreprenör så skall du gå på en tweetup och träffa likasinnade. Lyssna på pratet om företagande och entreprenörskap och prata själv. För mig är historier centralt inom entreprenörskap och det är vad jag tror entreprenörstweetups handlar om.

Varje gång berättar tre entreprenörer en entreprenörshistoria på 5-10 min. För att det finns så många historier som bör berättas och höras. Förra gången kom Heidi på att detta skulle kallas Entreprenörskap Unplugged.Det är bara en berättelse från deras liv som berättaren själv väljer. Det enda verktyget man har är sin egna röst.

På torsdag den 28 okt kan ni lyssna på:

Jonas Hombert, Jaycut berätta en Entreprenörshistoria från sitt liv. Twitter

“Jonas Hombert, 23-årig VD och grundare av JayCut, blev idag utsedd till “Årets Unga Entreprenör” i Stockholmsregionen. Bakom utmärkelsen står Founders Alliance och deras 600 medlemmar och partners. Jonas Hombert nominerades av Stockholm School of Entrepreneurship, SSES.”

Anna Caracolias, Adimo, berätta en Entreprenörshistoria från sitt liv. Twitter

“Ägare och grundare för Adimo – företag i mobilbranschen.”

—-

Erik Eliasson, 24år, verkar för och driver utvecklingen av träningsformen CrossFit i Sverige och Norden genom portalen CrossFitNordic.se. Äger och driver Sveriges största renodlade CrossFit-gym vid Odenplan i Stockholm.

Anmälan till Entreprenörstweetupen

Såklart får ni komma utan anmälan med eftersom Per Sahlqvist på BrandEye har hjälpt oss med lokal och lite mat(så ni orkar) uppskattar Per och jag om ni anmäler så Per kan få koll på hur mycket mat och vin somskall köpas in.

För anmälan så använder ni antingen:

Vill ni hur förra entreprenörstweetepen var så tycker jag ni skall lyssna på dessa historier om entreprenörskap som berättades för en månad sedan

About

Christian Rudolf, mitt Entreprenörskap är sökbyrån Topdog.nu, där jag hjälper stora Svenska företag med deras SEO. Även privat är jag en nätnörd men är även förtjust i matlagning, fika, mopsar & friluftsliv.
Du hittar mig på Twitter här

Comments

 1. Billy says:

  Eftersom min tonårslillasyster fyller år så får jag skippa den här tweetupen, hade varit kul!

 2. Heidi Harman says:

  Nice, ses där!

 3. Anna Caracolias says:

  Missade Heidi på förra Tweetupen men fick ändå se henne på Kammarkollegiets “Draknäste” igår. Bra insats Heidi. Jag satt fö bredvid Hr Rudolf. Och kanske är det därför jag fick inbjudan till att dra en historia på torsdag.

  Tack för inbjudan. Nu måste jag bara välja en av de många roliga, dråpliga, sorgerliga, trista, lärorika historierna som kantat entreprenörslivet. Tror det blir en om sälj/marknad, möjligheter, skräck och lycka.
  Ses!
  Anna

 4. Fan vad bra! Jag kommer!

 5. Kim says:

  Kul. Jag kommer 🙂

 6. Missade tyvärr förra gången pga sjukdom men kommer gärna denna gång! Kul också att se denna utveckling av entreprenörstweetupen!

 7. Helt missat detta, men nu när jag vet om det så är det klart att man dyker upp, kul!

 8. Erik says:

  Hade gärna medverkat men har bytt stockholm mot malta 🙂

 9. Rudolf says:

  Du är välkommen Fredrik 😉

 10. Eva Schreiber says:

  Visst kommer jag! Vi ses!

 11. Erik Starck says:

  Kommer ni att starta prick kl 18 eller? Kan nog inte komma förrän närmre 18:30.

 12. Rudolf says:

  Lungt Erik, jag väntar på dig!

 13. Jag kommer gärna!

 14. Niklas says:

  Kommer gärna!

Trackbacks

 1. […] Entreprenörstweetup – Kommer ej, dubbelbokad […]

 2. […] Klockan 18 idag är det samling för twittrande entreprenörer. På plats för att berätta om sitt entreprenörskap finns Jonas Hombert från Jaycut, Anna Caracolias från Adimo, och Erik Eliasson från  CrossfitNordic.se. Läs mer här. […]

 3. Bits & Pieces – December 13, 2010 | Fredrik Stenbeck - Bits & Pieces says:

  […] EntreprenörsTweetup torsdagen den 28 okt – Disruptive – En blogg om entreprenörskap, r… […]

 4. […] går hade jag förmånen att vara en av många entreprenörer på en träff som Christian Rudolf annordnade. Ville mest bara skriva av mig att det var mycket trevligt och enormt kul att träffa […]

Disruptive.nu - Av Entreprenörer, för entreprenörer

Sommaren 2007 satt vi på Peters varma balkong och tyckte vi skulle göra något. Resultat är det du ser här, Disruptive.nu en blogg om Entreprenörskap och Internet. Vi tyckte att samtalet om Entreprenörskap & Företagande var något vi inte kände igen oss i. Det är inte så konstigt då samtalet om entreprenörskap inte domineras av entreprenörer & Företagare, utan av institutioner eller personer vars finansiering kommer från det offentliga. Vi ville bli en något annorlunda röst och berätta om vår verkligheten och de historier om entreprenörskap vi upplevt eller fått berättade för oss.

Hos Disruptive kommer du väldigt sällan finna artiklar om hur man sparar pengar på skatten eller den optimala juridiska strukturen på ditt företag Här finner du istället personliga berättelser om entreprenörskap som är underhållande, personliga och lärorika. Både våra egna entreprenörsberättelser men även andras i video och intervjuformat.

Internet och Sociala Medier-Vår tids revolution

Alla vi fyra som skriver här, är engagerade i Internet. Det är vår arena och ett språk vi pratar nästan flytande. Internet är också vår tids revolution, en historisk händelse för mänskligheten som vi inte fullo kommer förstå förrän vi sitter på hemmet och byter historier. Vårt entreprenörskap är också nära kopplat till denna förändring av vårt samhälle och ekonomi.Vi som skriver här har tillsammans drivit företag inom de flesta aspekter av internet, alltifrån mobilapputveckling till sökmotorprojekt. Hos disruptive finner du guider och steg för steg artiklar kring olika problem på internet men också djupare filosofiska artiklar om vad internet är, konsekvenser och hur vi nog måste förhålla oss till Internet.

Sökmotoroptimering & Sökmarknadsföring

Det är svårt att skriva om internet utan att prata om sök och Google, det är dessutom mitt, Christians, yrke, då jag driver en byrå, specialiserad på högkonkurrensvertikaler i Google. Sök är den mest komplexa formen av marknadsföring som finns idag. Här på disruptive försöker jag även spegla sök ur lite speciella perspektiv, exempelvis, diskussion om ekosystemet sök eller hacking. Även sökmotorbranschen i skandinavien är utsatt för granskning och diskussion.

Google+